Kalocsa, Kossuth Lajos utca 14-16. Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 2224 m2
Azonosító: 33467814
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 209 Felfedés
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kalocsán a belvárosoz közel, a Kossuth utca 14-16szám alatt található a 7580 m2-es telek-területen elhelyezkedő, összesen 2224 m2-es épületegyüttes, ami 1900-ban épült. Az egy emeletes fő épület kollégiumként üzemelt a közelmúltig. Az 592 m2-es földszinten irodákat alakítottak ki nagyobb helyiségek gipszkartonnal történt leválasztásával, ami igény esetén könnyen visszaállítható, valamint mosdók és egyéb helyiségek is helyet kaptak ezen a szinten. Szintén a földszinten lett kialakítva egy külső bejárattal rendelkező szolgálati lakás. Az 587 m2-es emeleten találhatók a kollégiumi szobáknak használt helyiségek, mosdók, és konyha-helyiség, valamint a kazánház. A hangulatos, tégla-boltíves, 559 m2-es pince-szuterén teljes értékűen hasznosítható, a belmagassága 3,15 m-es. A nagy fákkal övezett udvaron egy L alakú 486 m2-es épület található, egyik szárnyában a közelmúltban felújított konyhát alakítottak ki 100 m2-es ebédlőve. (Az itt található gépek és berendezések nem képezik az ingatlan vételárát, ezek nem eladók.) Az épület másik szárnyában 2 db lakás és raktárhelyiségek találhatók. Az egész ingatlanra elmondható, hogy páratlan lehetőség lehet értő kezek között. Az ingatlan Kalocsa Város Önkormányzatának tulajdona, az értékesítéssel az Ingatlanközvetítő Irodánkat bízták meg, a Tisztelt érdeklődőknek minden segítséget megadunk, egyéb információért, több fényképért, a személyes megtekintésért keressenek! Kérem nézze meg személyesen, időpont egyeztetésért hívjon!

Eladná ingatlanát? Bízza ránk!

Látó Endre - Kalocsai Ingatlanközvetítő Iroda - Bizalom, biztonság, profizmus! Ha venni, eladni, bérelni, vagy bérbe adni szeretne ingatlant, ha ingatlanbecslést szeretne készíttetni, ha díjmentes pénzügyi tanácsadásra lenne szüksége hitel felvételéhez, ha energetikai tanúsítványra van szüksége, keresse Irodánkat, Segítünk Önnek! 6300 Kalocsa, Városház u. 8.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kalocsa, Kossuth Lajos utca 14-16.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 121,40 ezer Ft/m²
Bács-Kiskun megye 290,83 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 209
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch