Kehidakustány, Petőfi Sándor utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 4365 m2
Azonosító: 33466362
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 753
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

Egy sok lehetőséget magában rejtő ingatlant ajánlunk figyelmébe. Teljesen közművesített, elektromos árammal (ipari árammal is), vezetékes vízzel, vezetékes földgázzal ellátott, szennyvízhálózatra rákötött szabályos téglalap alakú, 35 m széles utcafrontú telek. Nyugati része közel sík, enyhe nyugati lejtésű, a telek keleti része, nyugati lejtésű, tereprendezett, teraszosított. A telek nyugati része (magasabb fekvése miatt) panorámás fekvésű.

8 azonnal hasznosítható lakás. Egy nagy szerkezetkész panorámás ház a telek végében, mely akár 6 lakásként is megépülhet, befejezésre kerülhet. Egy tágas ház, két garázzsal. További megtervezett ingatlanok melyeknek a közművesítése és alapozása elkészült.

8 egyforma lakás, 39,85 m2 alapterületűek egyenként + 8 m2-es terasszal hagyományos építési móddal egyszintes, alápincézetlen, magas-tetős. Tartófalazata 38 cm vastag és 30 cm vastag porotherm (tégla) falazat, válaszfalak is porotherm falak. Födém beton gerendák között béléstestes, tetőszerkezet hagyományos nyeregtetős, héjalás cserép. A társasház külsőleg hőszigetelt. A lakások helyiségei: szélfogó, nappali-konyha, közlekedő, fürdőszoba, szoba, wc, terasz. Fűtést és melegvíz ellátást központi gázkazán biztosítja. Nyílászárók: külsők dupla üvegezésű, hőszigetelt műanyag szerkezetek (a bejárati ajtó is műanyag szerkezetű), a belső ajtók típusa fa szerkezetek. Aljzatburkolatok; a szoba kivételével minden helyiségben szép mázas kerámia, a szobában laminált parketta, a terasz fagyálló, csúszásmentes kerámiával burkolt. Falazatok festettek. a fürdőszoba falazata mennyezetig csempézett, a konyha falazata kis részben csempézett. A nappali-konyha konyhabútorral, elektromos üzemű főzőlapokkal, páraelszívóval, egytálcás mosogatóval ellátott. A fürdőszoba zuhanykabinnal, kézmosóval felszerelt, a WC helyiség WC csészével, elszívóval ellátott. A burkolatok, szerelvények, konyhabútor igényes kialításúak, magas műszaki tartalmúak. A 8 lakás újszerű, jó műszaki állapotú. A lakások külön mérőórákkal rendelkeznek (víz, gáz, villany). A lakások összes alapterülete 320m2 plusz a teraszok összesen 64m2 a többi kertrészt nem számítva.

A telek végében álló panorámás ház készültségi állapota 40 %-ra tehető. Az alapozás elkészült, a tartófalak állnak. a válaszfalak, tetőszerkezet, tető-héjazat, simított betonozás elkészült. Nyílászárók még nincsenek és hiányoznak még a bádogos munkák. A falazatok belülről vakoltak. színezetlenek. kivülról a falazatok vakolatlanok. A falazatokba belülről a közművek vezetékei részben kialakitottak. a tetőszerkezet belső fóliázása is elkészült. A házban 6 lakást terveztek. Összes alapterület 270nm plusz az erkélyek, terasz, kert részek a ház előtt.

További 6 tervezett lakás alapjai is elkészültek. Az ingatlan jelenlegi funkciójának (lakópark) nem felel meg jelenleg (az épületek még nem befejezettek). A beruházás befejeztével az ingatlan funkciójának jól meg fog felelni. Alternatív hasznosítási lehetőség is adott, az ingatlan jelenleg használaton kívüli.

50-es években épült ház, melynek alapterülete 130nm áll a telek déli részén az utcafronton. Tartófalazata döntően 45 cm vályogtégla falazat, részben tégla. Hagyományos nyeregtetővel, cserép fedéssel. Szabad belmagasság 2,6 m, az önálló lakrészben 2.3 m. Fűtése központi fűtés, meleget (a lakrészben elhelyezett) gázkazán biztosít, lemezradiátor tőleadókkal, illetve a konyhában egy szép cserépkályha. Meleg vízellátást egy 120 l-es gázbojler és egy 80 l-es (lakrészben elhelyezett) villanybojler biztosítja. NyíIás-zárók: külsők avult, dupla üvegezésű hagyományos fa szerkezetek (a bejárati ajtó is fa szerkezet), a belső ajtók fa szerkezetek. A két gépkocsinak alkalmas garázs, tároló fa kapukkal ellátott. Aljzatburkolatok jó műszaki állapotúak, falazatok festettek, részben lambériázottak. a fürdőszoba-wc, a tusoló-wc, fa falazata 1,4 m magasságig csempézett, a konyha és előtér falazata részben csempézett. A konyha konyhabútonal, kéttálcás mosogatóval, gáztűzhellyel ellátott. A fürdőszoba-WC helyiség fürdőkáddal, WC csészével, kézmosóval ellátott, a tusoló-WC helyiség zuhanytálcával, WC csészével, kézmosóval felszerelt. A lakrész az udvar felől közelíthető meg külön, önálló bejárattal. Az épület belülről szerelvényezett, bútorozott. Az épület megfelelő műszaki állapotú belülről, részben felújított, északi falazata kívülről hőszigetelt.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kehidakustány, Petőfi Sándor utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 753
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch