XI. kerület, Budaörsi út 116-124. Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Telekterület 4210 m2
Azonosító: 33462788
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 242 Felfedés
Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Kilátás panorámás
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna utcában
Kilátás panorámás
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

A főváros nyugati bevezető részén, Budapest XI kerületében (ÚJBUDA) az M1/M7 autópályák közös bevezető szakasza mellett, az újonnan kialakított Kelenföld-őrmező csomópont közvetlen közelségében, a FUTUREAL Budapest One irodaházzal szemben található, összesen 4210 négyzetméter alapterületű fejlesztési terület.

Budapesten kiemelt kereskedelmi környezetben – Kelenföldi pályaudvartól és az Etele Plázától pár percre, több hiper- és szupermarket, valamint logisztikai telepek közelében kifejezetten kuriózumnak számít egy ilyen elhelyezkedésű ingatlan.

Az M1-M7 bevezető rendkívüli nagyságú agglomerációból érkező forgalmat vezet át, ezzel felértékelve az Ingatlan esetleges kereskedelmi és logisztikai szerepét. A középtávú elképzelések szerint a Kelenföldi Pályaudvar és környezetének szerepe fel fog értékelődni, és a környék Budapest egyik legfontosabb intermodális csomópontjává fog válni.

Az Ingatlan tömegközlekedési eszközökkel rendkívül jól megközelíthető, a vasúti pályaudvar mellett, itt található a dél-budai Volánbusz pályaudvar és a 4-es metró kelenföldi végállomása is. A telek szomszédságában zömében nagy- és kiskereskedelmi létesítmények, cégközpontok, bemutatótermek és kereskedelmi szalonok, telephelyek találhatók. Az Ingatlan közvetlen szomszédjában működik a Budapest One elnevezésű új építésű iroda és kereskedelmi központ.

A fejlesztési terület négy önálló helyrajzi számon nyilvántartott ingatlanon helyezkedik el.
A jóváhagyott kerületrész szabályozási terve szerint a terület I-Xl/K14 (közepes intenzitású, vegyes beépítésű intézményterület) építési övezeti besorolású. A telkek megengedett legnagyobb beépítési mértéke: 50 %, legnagyobb szintterületi mutató: 2,25, terepszint alatti beépítés mértéke: 65%, a megengedett legnagyobb építménymagasság: 14,0 m.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XI. kerület, Budaörsi út 116-124.
BKK megállók a közelben
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 242 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch