Telekterület 15597 m2
Azonosító: 33454137
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 705 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Leírás

Márkón eladó egy korábban FOGADÓKÉNT üzemelő ingatlan.

A 1,5 ha-s területen több épület is található. A FŐÉPÜLET alapterülete 315nm, a PAJTA ÉPÜLETE közel 100nm-es, a MAGTÁR 77 nm-es és kialakítottak egy 80 nm-es MEDENCÉT is.

FŐÉPÜLET:
A FŐÉPÜLETBEN az ÉTTEREM mellett, egy nappali + 2 szobás magán lakás lett kialakítva. A TETŐTÉR BEÉPÍTETT, a tervek alapján 11 szoba kialakítására van lehetőség, valamint a teljes épület alápincézett.

A főépület sajátossága, hogy a telek végében található egyik ZSILIP megnyitásával a telken KERESZTÜL FOLYÓ SÉD PATAK meghajtja az ÉTTEREMBEN látható MALOMKEREKET.

PAJTA ÉPÜLET:
A főépület mellett található PAJTA ÉPÜLETBEN 3 apartman lett kialakítva. A garázsból további szállás kialakítására van lehetőség.

MAGTÁR ÉS MEDENCE:
A MEDENCE mellett található MAGTÁR kiválóan alkalmas lehet akár WELLNESS részleg kiépítésére is.

Az épületek jelenleg használaton kívül vannak, modernizálásuk szükséges. A tetőn Bramac cserép található, a fűtés vegyestüzelésű kazánnal történik, de megtalálható még a tartályos gázról működő gáz kazán is.

UDVAR:
A HATALMAS UDVARON régen nagyobb rendezvényeket is tartottak, esküvöket, céges rendezvényeket, nemzetiségi találkozókat…….
A telek végén található másik zsilipen keresztül egy TAVAT tápláltak, melyen csónakázni lehetett, halak és vadkacsák úszkáltak.


Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Márkó, Veszprém megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 705
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch