Rönök, Vas megye Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 850 m2
Közvetítői azonosító: COM UZ015658 Azonosító: 33448112
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 461
Eladó egyéb üzlethelyiség
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Rönökön, az osztrák határtól 6 km-re egy remek adottságokkal rendelkező épület, több mint 1 hektáros telken.
Az ingatlan a község belterületén, annak központi részén helyezkedik el. Az épületben 100 fős étterem és kiszolgáló helyiségei, kávézó, konyha, valamint az emeleten 10 db szoba található, melyek mindegyike zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.
A ház szintenkénti alapterülete: pinceszint 247,43 nm, földszint 242,25 nm, tetőtér 253,32. Összesen 743,00 nm alapterület és 50 nm beépített terasz.
Az utcafronton nettó 50,24 nm alapterületű önálló, favázas, hőszigetelt üvegezésű épület található, vizesblokkal. A telek enyhén emelkedő, az épület mögött 40 méterre saját erdős résszel rendelkezik, gyönyörű panorámával az Őrség dombjaira. Az épület előtt a telken aszfaltozott útszakasz és murvázott parkoló, korlátlan parkolási lehetőséggel, személygépkocsik és autóbuszok számára.

A telek beépíthetősége 10 %, így a bővítés további bruttó 1.480 nm alapterületű épület lehet, mely lehetőség az ingatlan mostani értékét is jelentősen növeli.
Az ingatlan elhelyezkedését és adottságait tekintve, - korszerűsítés, átalakítás után - IDŐSEK Otthona-nak kialakítása a legjobb választás lehet, hiszen a terek és a terület adott a minőségi élettér megteremtéséhez.
Az osztrák munkavállalók albérletigénye, valamint a határ közelsége miatt kisebb ráfordítással akár azonnal üzemeltethető lehet az épület, akár munkásszállóként is!

A vételár a teljes berendezést tartalmazza.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum, az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Rönök, Vas megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 152,82 ezer Ft/m²
Vas megye 284,71 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 461
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch