Pázmánd, Malom utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1127 m2
Azonosító: 33445501
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 362
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Pázmánd fő utcájáról nyíló csendes mellékutcában eladó 1127 nm (16x70 m) építési telek. Lf2 építési övezetben. Beépíthetőség: 30 százalék. Építménymagasság: 5 m. Teljes közmű a teleknél, beköthető.

Ideális fekvésű telek családi otthon építéséhez.

Saroktelek, frekventált részen, de csendes merőleges utcában. A terület kilátással rendelkezik a környező dombokra, az utca a műemléki Malom felé folytatódik, mely helyben kedvelt sétahely. Rendezett a talaj és a növényzet, néhány diófa található a szélén.

A falu központja (bolt, posta, polgármesteri hivatal) sétával kb. 8 perc alatt elérhető. A legközelebbi buszmegálló néhány perc séta, M7-es autópálya 5 perc, vasútállomás a szomszéd faluban, Kápolnásnyéken található. A Velencei-tó autóval 10-15 perc. A településen óvoda, általános iskola, háziorvos, gyermekorvos, fogorvos található, és számos minőségi szolgáltatás helyben elérhető. Pázmánd az utóbbi években a környék kedvelt települése az otthonteremtők körében, mert Székesfehérvár és Budapest is jól megközelíthető, helyben és a közelben minőségi szolgáltatások elérhetők, a falu mégis zsúfoltságtól mentes, a Velencei-tó és a Vértes-hegység pedig kellemes kiránduló célpontok.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pázmánd, Malom utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 362
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch