Lajosmizse, Városközpont Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 247 m2
Közvetítői azonosító: COM 20230301 Azonosító: 33431292
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 413
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Lajosmizse legforgalmasabb főútvonalán, az 5-ös autóút közvetlen szélén eladásra kínálok egy 1516 m2-en fekvő, nettó 147 m2- es vendéglátó üzletet és 100 m2-es rendezvénytermet, amely 17 éve üzemel és bejáratott vendégkörrel rendelkezik.
Az ingatlan utólagosan alászigetelt, vegyes falazatú, cseréptetős, szigetelt padlással, fa nyílászárókkal és 20 m2-es pincével rendelkezik. Tetőtér beépíthető. Fűtéséről gázkonvektor és klíma gondoskodik, de rendelkezik két kéménnyel, amik alkalmassá teszik a cserépkályhás vagy kandallós fűtésre. Meleg víz villanybojlerrel megoldott. A vízellátás a mellékhelységekben fúrt kútról történik, ami lecsökkenti a rezsi költségét.
Az ingatlanba belépve elragad minket a minőségi anyagokból, gondosan összeválogatott berendezésekkel díszített belsőtér. Mint ha egy mesébe csöppennénk. A Fával borított falak, a tartógerendák és a berendezések összhangja egy másik világba repít minket. Ez a hangulat a kertbe lépve is folytatódik, ahol egy kis patakon átívelő kerti hídon átsétálva érjük el a konyhával rendelkező rendezvénytermet, ami tökéletes különböző események lebonyolítására. A parkosított kertben hatalmas diófákat és örökzöldek kompozícióját csodálhatjuk. A terem mellett található egy hangulatos fedett terasz, ahol a kemencében sülő finomságokra várva figyelhetjük a hatalmas szomorú fűzfák táncát a szélben. A kertben helyet kapott egy parkoló is, ahol 8 autó kényelmesen elfér.
Az utcafronton kialakított 20 m2- es kerthelyiség kb. 40-50 fő fogadására alkalmas.
A biztonságról riasztóberendezés gondoskodik és egy 8 kamerás kamerarendszer, amit folyamatosan nyomon követhetünk a telefonunkról is.
A komplexum azonnal újra nyitható. Minden engedéllyel rendelkezik, ami egy kávézó üzemeltetéséhez szükséges. (félkész termékek elkészítése, cukrászsütemények, kávé, szeszes ital, hideg-meleg étel)
A berendezések teljessége az ár részét képezik. Profi BFC kávéfőző, hűtők, pizzasütő, asztalok, székek, egyéb berendezési tárgyak, kiegészítők.

Remek befektetési lehetőség, rengeteg fantáziával. Az üzlet bármilyen más tevékenységre is alkalmas remek elhelyezkedéséből adódóan.
Ajánlom mindazok számára, akik egy csepp romantikával rendelkező ingatlant szeretnének a saját birtokukban tudni.
Ha eljön és megtekinti, garantáltan beleszeret.
Budapest 60 km, M5-ös autópálya 2 km.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Lajosmizse, Városközpont
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 413
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch