Szeged, Petőfi Sándor sugárút Eladó telephely
Alapterület 423 m2
Telekterület 677 m2
Azonosító: 33429735
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 925 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Szeged egyik legforgalmasabb és legfrekventáltabb sugárútján, a Petőfi sugárúton kínálom megvételre ezt a teljesen önálló telephelyet!
A 677 m2-es önálló telekkel rendelkező, jelenlegi besorolása szerint kivett lakóház udvar besorolású telephely 2 jelentősebb épülettel rendelkezik. Ezek közül az utcafronti, 1884-ben épült, 3 szintjén összesen 302 m2 hasznos alapterületű főépületnek jelenlegi kialakítása szerint a földszinti részén raktárak, illetve műhelyek, első emeletén irodák (vizesblokkal és teakonyhával), tetőtéri részében pedig 2 db összkomfortos lakás található. Az épületet tulajdonosa 2000 környékén szinte teljes körűen felújította. Homlokzata, tetőszerkezete és belső tereinek is nagy része felújításra került, az épület teljes egészében alászigetelésre került, valamint központi fűtésrendszerrel is ellátták!
A főépülethez kapcsolódóan, a bal oldali telekhatár mellett épült 1907-ben egy földszintes, padlásteres, összesen 121 m2 hasznos alapterületű "L" alakot formázó melléképület, mely raktározási és műhely funkciót lát el.
A telek szinte teljes egészében térburkolattal burkolt, így szinte bármilyen jellegű telephely elhelyezésére alkalmas lehet (műhely, raktározás, de akár élelmiszeripari gyártás is elképzelhető a földszinti részeken), de új tulajdonosa akár vegyes funkcióban is gondolkodhat, ugyanis az utcafronti 3 szintes épület akár teljes egészében irodáknak, de akár 6 lakás kialakítására is alkalmas.
Mindezekből következik, hogy az ingatlant akár saját telephely elhelyezésére, de befektetőknek is ajánljuk, mert kiváló elhelyezkedése miatt a bérbeadás útján történő hasznosítás is jó bevételekkel kecsegtet!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szeged, Petőfi Sándor sugárút
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 413,71 ezer Ft/m²
Csongrád-Csanád megye 149,17 ezer Ft/m²
Szeged 178,95 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 925
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch