Pázmánd, Tulipán utca 19. Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 781 m2
Azonosító: 33420286
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 315 Felfedés
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató 0.3
Bruttó szintterület 234.3
Villany van
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató 0.3
Bruttó szintterület 234.3
Villany van
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Utolsó lehetőség, ezen az áron! 2023.11.17-ig tartjuk az ingatlan árát a fenti összegen. Azt követően már csak magasabb áron lesz elérhető.
Ezért mondjuk azt, hogy most van itt az ideje, hogy megszerezd ezt az egyedülálló építési telket Pázmánd egyik legszebb kertvárosi részén. Két hatalmas diófa szegélyezi, és fekvése Északkelet-Délkeleti irányú, így egész nap beragyogja a nap.

Ezen a területen építhetsz egy vagy akár két lakásos épületet (társasházi okirattal vagy használati megosztással). A telek területe 781m2, a beépítési lehetőség 234m2 oldalhatáron állóan, a maximális épületmagasság pedig 4,5 m.

Az ingatlan már közművesített, beleértve a víz-, csatorna- és villanyellátást. A terület nincs bekerítve, így szabadon tervezheted meg otthonodat.

A település kiváló infrastruktúrával rendelkezik, iskolák, óvodák, vegyesbolt és buszmegálló mindössze 500 méteren belül található. Budapest 41 km-re, Székesfehérvár pedig 25 km-re van, és az M7 autópálya felhajtója mindössze 2 km-re található.

Nem várakozhatsz túl sokáig, mert a családtámogatási rendszer változásai miatt ez a telek hamarosan magasabb áron kerülhet meghirdetésre. Most vásárolj, és élvezd a jelenlegi előnyöket!

Az ár csak minimálisan alkuképes.

---------------
Ingatlanos segítségét nem kérjük, akkor sem ha egy "rokonnak" vagy "barátnak" szeretnék csak megmutatni, és csak egy 5-10 percet beszélgessünk és adjam meg az adataimat.
Megértésüket köszönöm.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pázmánd, Tulipán utca 19.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 315 Felfedés
Kérj egyedi kedvezményes lakáshitel ajánlatot hitelszakértő partnereinktől
Money Network
Abai-Nagy Lászlóné
Abai-Nagy Lászlóné Megnézem Megnézem
Money Network
Kelemen Mónika
Kelemen Mónika Megnézem Megnézem
Money Network
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch