Balatoncsicsó, Veszprém megye Eladó külterületi telek
Telekterület 5870 m2
Azonosító: 33415160
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna nincs
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna nincs
Leírás

Panorámás kisbirtok a Nivegy-völgyben
A Balatoncsicsóhoz tartozó Bádi Szőlőhegyen, a Dörgicse-Mencshely-Balatoncsicsó háromszög közepén kínálunk egy 0,6 hektárnyi művelt szőlőbirtokot 3% beépíthetőséggel.

Balatoncsicsó a Zánkától északi irányba húzódó Nivegy-völgy 5 településének egyike. A medencét övező hegyekről gyönyörű panoráma tárul elénk a Balaton csillogó víztükrével, és a települések hangulata is elbűvölő. A falvak között a Cserkúti-patak csordogál végig, de gyönyörű templomok, romos emlékek is gazdagítják a tájat.
A telekről körben gondozott szőlőültetvények, erdős domboldalak, a völgyet körbeölelő lankák láthatók, melyek csendet, nyugalmat árasztanak. A tekintet messzi futhat, a reggeltől napnyugtáig ívelő napkorong kellemes benapozottságot biztosít.

A telek 3 oldala úttal határos, 2 irányból is megközelíthető, jó darabig aszfaltos, egy rövid szakaszon pedig jól járható földúton.
A szabályos, nem keskeny téglalap alapú telek besorolása Mk-2, azaz borvidéki kertes övezet. A helyi építési szabályoknak megfelelően 3%, max. 100 nm beépíthető. Mivel ebben az övezetben a min. beépíthető teleknagyság 2700 nm, a telek igény esetén osztható is.
A vízellátás fúrt kútból megoldott, villany a telekhatáron fut.
A már megtervezett és jóváhagyott épület tervei, alaprajza, műszaki dokumentációja átadásra kerül a vevőnek.

Balatoncsicsó a Nagyvázsony – Zánka közötti útról közelíthető meg. A legközelebbi vasútállomás Zánka-Köveskál (7,5 km), a legközelebbi strand, a zánkai 10 perc autóútra található.

A Nivegy-völgy közvetlenül a jól ismert Káli-medence mellett fekszik, ám fejlődése jelentősen eltér attól, így nagyon különböző gazdasági, társadalmi, kulturális közeg jellemzi őket. A Nivegy-völgyben jobbak a mezőgazdasági adottságok ideálisabb a fekvése, megközelíthetősége. A Nivegy-völgyben „van élet”, a turizmuson túl is. Vannak szolgáltatások, iskola, óvoda, egész évben nyitva tartó boltok, kocsmák, fiatalok, vállalkozók. Itt van a Balaton-felvidék legnagyobb összefüggő szőlőterülete, de a bor mellett más, magas hozzáadott értékű termékek is megtalálhatók.

Ezen a birtokon megleli a nyugalmat, és a perspektívát.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatoncsicsó, Veszprém megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch