Kistótfalu, Baranya megye Eladó erdő
Telekterület 692238 m2
Közvetítői azonosító: COM M233437 Azonosító: 33409297
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Leírás

Baranya megyében, a Siklósi járásban különleges erdőbirtok eladó!

A közel 70 ha területű erdőbírtok Kistótfalu közelében helyezkedik el, faállománya elsődlegesen tölgy, mely cser és kocsányos tölgy, másodlagosan pedig akác, jelentős köbméter faállománnyal.

A bírtok igazi kuriózum a rajta található kb. 100 darab 2 métert meghaladó átmérővel bíró óriáscser és a rajta keresztül csörgedező patak, illetve a több ott eredő forrás és egy tó tekintetében.
A terület gazdag állatvilága tovább emeli a bírtok különlegességét, mely egyedi adottságait tekintve kiválóan alkalmas rekreációs, turisztikai és gazdasági célokra egyaránt.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kistótfalu, Baranya megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch