Nagylók, Fejér megye Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Telekterület 24581 m2
Közvetítői azonosító: COM M232960 Azonosító: 33394856
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Leírás

Automatizált sertéstelep eladó, mely befektetésnek is kiváló, gyors megtérülés biztosított!

A Fejér megyei településen található állattartó telep, teljeskörű felújítás eredményeként, 7 200 férőhelyes.
A korszerű követelményeknek megfelelő létesítmény felújítása során, elsődleges szempontként vették figyelembe a költséghatékony üzemeltetést. E szemlélet mentén például az állattartó istállók geotermikusan klimatizáltak, taposórácsos padlózatuk alatt trágyapincék találhatók, melyek kiegészülnek 2 db 5000 m3-es külső trágyatárolóval.
A telephely áram ellátásának érdekében 2x50 Kw-os napelemparkot üzemeltek be, illetve három villanyórán keresztül 3x240 A áram áll rendelkezésre és beépített aggregátor biztosítja a folyamatosságot szükség esetén. A magas szintű automatizálásnak köszönhetően, az üzemeltetés mindössze 3 fő személyzetet igényel.
A létesítmény vízügyi engedéllyel rendelkező saját kútból nyeri a szükséges vízmennyiséget és saját hidroglóbusz segítségével biztosítja a folyamatos ellátást. A 200 m2-es szociális épület része, egy berendezett 100 m2-es szolgálati lakás. Az ár nettó, az áfát nem tartalmazza, ugyanakkor céges vásárlás esetén fordított áfára van lehetőség, így az áfát még megelőlegeznie sem kell!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Nagylók, Fejér megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch