Veszprém, Tüzér utca Eladó telephely
Alapterület 2076 m2
Telekterület 4547 m2
Azonosító: 33358608
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 393 Felfedés
Eladó telephely
Energiatanúsítvány AA++
Energiatanúsítvány AA++
Leírás

Veszprém északi részén, a Dózsavárost az északi körgyűrűvel összekötő Tüzér utcában eladó egy új fejlesztésű, vegyes funkciójú raktár-iroda épület. A fejlesztés a város északi ipari-kereskedelmi övezetében, a Tüzér utca Házgyári úti végén található, melynek közvetlen közelében telephelyek, valamint új építésű kereskedelmi egységek találhatók. Fekvéséből adódóan a megközelíthetősége rendkívül kedvező, a 8-as sz.-ú főút a Házgyári úton keresztül közvetlenül elérhető. Az épület utcafronti fejépülete fszt+ 3 emelet tagolódású, a földszinten önálló kereskedelmi üzlethelyiség, az emeleti szinteken önálló iroda egységek kerülnek kialakításra, míg az épület hátsó traktusa szekcionálható hideg raktár funkciót kap. A földszinti üzlethelyiség közvetlenül a parkolóból, az emeleti irodablokkok az épület É-i oldala felől, a lifttel kiépített lépcsőházból közelíthető meg, míg a raktár épületrész a telek D-i oldala felől ipari kapukon keresztül érhető el. A fejépület vasbeton pillérváz szerkezetű, homlokzata szendvicspanel, műanyag, hőszigetelt nyílászárókkal, míg a hátsó raktár traktus acélvázas szerkezettel, Kingspan szendvicspanel homlokzattal valósul meg. Az eltérő funkciójú épületrészek igény szerint még flexibilisen szekcionálhatók, a raktár épületrész 300-1250 m2-es részekre, míg a fejépület szintenként önállóan vagy egyben is hasznosítható. Az utcafronti épületrész fűtés-hűtés rendszere szintenként önálló hőszivattyúval megoldott, fan-coil hőleadókkal, míg a raktárba fűtésrendszer nincs tervezve, de igény szerint megoldható. Az értékesítési ár teljes, kiépített műszaki állapotra vonatkozik.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Veszprém, Tüzér utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 494,20 ezer Ft/m²
Veszprém megye 204,46 ezer Ft/m²
Veszprém 248,29 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 393 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch