Békésszentandrás, Békés megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 400 m2
Közvetítői azonosító: COM 171019 Azonosító: 33344159
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 238
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Működő étterem-panzió a Körös-holtágak közelében!

Az ingatlan a szarvasi arborétumtól pár perc távolságban helyezkedik el, frekventált helyen, jól megközelíthető, és saját parkolóval rendelkezik.
A vendéglátó utcai részén fedett terasz is található, mely el van látva asztalokkal és ülőhelyekkel, ahol a vendégek elfogyaszthatják ételeiket, italaikat a természet lágy ölén, továbbá kialakításra került egy gyereksarok rész is a terasz mellett.

Jelenleg a vendéglátó nem üzemel, de birtokba vételt követően azonnal működőképes, és rendelkezik HAPCC engedéllyel, valamint a működéshez szükséges ÖSSZES berendezésekkel és eszközökkel (beépített gépeket, sütőket, hűtőket, mosogatógépeket, kávégépet, a vendégtér teljes bútorzatát).
Az ingatlan emeleti részén van 3 önálló apartman szoba (saját zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel), amely szintén működőképes fizető - szálláshelyként.
A közeli lakosság és turisták szívesen látogatták, kedvelt étteremként üzemelt. Mindig kimagasló színvonalt képviselt a környékbeli vendéglátók körében, családi események megtartására is kiváló lehetőséget tud biztosítani. A környéken sok a magánszálláshely, nyaraló, vendégház, amely biztos bevételi forrást jelent.
Az ingatlan per és tehermentes.
A vételár magában foglalja a teljes berendezési tárgyakat és eszközöket!
Kiváló befektetés, amely néhány év alatt megtérül!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Tovább olvasom expand_more A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala open_in_new
Térkép Békésszentandrás, Békés megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 400 ezer Ft/m²
Békés megye 194,54 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 238
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch