Pápa, Kossuth Lajos utca 32. Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 547 m2
Azonosító: 33334114
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 553
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Pápán jól működő panzió, valamint lakás, pince eladó
Pápán a történelmi belváros a sétálóutcájában, a Kossuth Lajos utcában 7 szobás panzió, lakás, és a panzióhoz tartozó reggeliző pince eladó. Mindhárom rész külön-külön helyrajzi számon van, és saját tulajdonú.
A lakás tetőtéri galériás kialakítású, luxus minőségben, komoly belmagassággal, eredeti gerendák látványával. A belső udvar felé erkéllyel. Klímatizált, folyamatosan karbantartott gyönyörű állapotban. A lakás helyrajzi számán van egy külön bejáratú garzon lakás is. Kiadható, de össze is nyitható. Külön könyvtár, pihenő rész, infraszauna. A panzió résztől teljesen elzárt. 188 m2.
A panzió hét szobával az első emeleten található, és három éve teljes felújításon esett át. Szobánként szabályozható fűtéssel, valamint klímatizált, mellyel fűteni is lehet. Tiszta ruha tároló, takarítószer tároló is ezen a szinten van. 188 m2.
A földszinten recepció üzemel wc-vel, és öltözővel. Az udvar is teljesen felújított szép növényzettel és pihenő résszel. Beléptető és kamerarendszer is működik.
A pince szinte a teljes épület alatt van. Száraz, beázás mentes, helységenkénti fűtésszabályzással, friss levegő keringetéssel. Talajmenti szigeteléssel, járólap, és vinyl padló burkolattal. Jelenleg konyha, reggeliző-étkező, billiárd szoba, csocsó szoba, valamint karbantartó műhelyrész van benne. 171 m2.
A Caesar panzió több mint 20 éve jól működik, gazdaságos, és tovább működtethető, de lakássá (lakásokká) is átalakítható. További információkért kérem, telefonáljon, vagy írjon üzenetet.
A panzióról további képeket találhat a Caesar Panzió honlapján.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pápa, Kossuth Lajos utca 32.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 347,35 ezer Ft/m²
Veszprém megye 633,33 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, újszerű, új építésű eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 553
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch