VII. kerület, Murányi utca Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 34 m2
Azonosító: 33328601
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 318
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

VII . kerületben a Murányi utcában, frekventált helyen, a Keleti pályaudvar udvar közvetlen közelében, nagyon jó közlekedési adottságoknál, 72 nm-es, utcafrontos, 2 bejárattal rendelkező, kombi cirkó fűtéses, pár évvel ezelőtt felújított, jó állapotú üzlethelyiség/ek Eladó! Két helyrajzi számon van, és most is külön szeparált, de egybe is nyílik. A 38 nm-es raktár, a 34 nm-es üzlethelyiség minősítésű. Opcionálisan külön is eladó. Az üzletben riasztó és kamererandszer van kialakítva és a két bejáratnál motoros redőnnyel zárható az ingatlan. Jelenleg fogtechnikus vállalkozásként üzemel, így ha valaki ebben gondolkodik, a technikai feltételek és a követelmények adottak, a gépek külön megállapodásként megvásárolhatóak. A közlekedés kitűnő, 2-es és 4-es metró ill. a 7-es busz vonala pár perc alatt elérhető. Tehermentes, birtokbavétel rugalmas. Megtekintésért, bővebb információért hívjon bizalommal, akár hétvégén is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép VII. kerület, Murányi utca
BKK megállók a közelben
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 700 ezer Ft/m²
Külső-Erzsébetváros 961,54 ezer Ft/m²
VII. kerület 1,21 millió Ft/m²
Az átlagárat a 0-39 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 318
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch