Szentpéterszeg, Hajdú-Bihar megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 118 m2
Közvetítői azonosító: COM SZP221221 Azonosító: 33314251
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 411
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Jelenleg is működő vendéglátó egység (SÖRÖZŐ/PRESSZÓ) eladó Szentpéterszegen, nagyon jó helyen

- Az 1970-es években készült és a 2000-es években felújított épület jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Alapja beton, falazata tégla, héjazata cserép.

- A vendéglátó egységben a vendégtér két részből áll, ezek egymástól teljesen elválaszthatók illetve összenyithatók. Így, attól függően, hogy hány vendégre számítanak lehet kisebb vagy jóval nagyobb rendezvénytér használatában is gondolkodni.

- Az eladó/rendezvénytéren kívül vannak az épületben tárolók, mosdók a vendégek valamint a személyzet számára, közlekedő és raktárhelyiségek.

- A burkolat szép állapotú mázas kerámia, a fűtéshez rendelkezésre áll egy gázkazán radiátoros hőleadással, de megoldották a fával történő fűtést is cserépkályha segítségével, mely az egyik eladótér fűtésére tökéletesen megfelel.

- A 446 nm telken megoldott a gépkocsival érkező vendégek parkolása is, saját autó számára 2 garázs is rendelkezésre áll, melyek közül az egyiknél kisebb felújítás már aktuális lehet.

- Az egységet jelenleg bérlő üzemelteti, aki, ha az új tulajdonos csupán befektetési céllal venné meg az üzlethelyiséget, de saját maga nem kívánja működtetni, szívesen bérelné és üzemeltetné továbbra is.

Ha megtetszett Önnek ez az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérjük hívjon, vagy írjon nekünk és tekintse meg mihamarabb!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szentpéterszeg, Hajdú-Bihar megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 117,80 ezer Ft/m²
Hajdú-Bihar megye 208,33 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 80-119 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 411
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch