Martfű, Ófalu Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 681 m2
Azonosító: 33314207
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 424
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Leírás

Új családi ház építését tervezők figyelem!
Kihagyhatatlan lehetőség Martfűn!
Értékesítésre kerül első körben 36 db, 673 m2 - 1516 m2 közötti, közművesített építési telek Martfű óvárosi részén. A terület délről csatlakozik a településhez, azt szervesen kiegészíti, nagyszerű lehetőséget biztosítva a fiatal családoknak.
A vételár a telek méretétől függ, ami azonban mindegyikre igaz, hogy az Önkormányzattól 1 millió forint vissza nem térítendő és legfeljebb 1 millió forint kamatmentes kölcsön igényelhető, ennek feltétele, hogy ne legyen az építtetőnek lakóingatlana és vállalja, hogy 4 éven belül megépíti családi házát.
Martfű egy csendes, barátságos kisváros a Tisza partján kiváló lakóközösséggel. Bölcsődék, óvodák, általános és középiskola is megtalálható, munkalehetőség a településen, de a 18 km-re lévő Szolnokon is rendelkezésre áll. A település dinamikusan fejlődik, az itt letelepedők hosszú távon tudnak tervezni, hiszen minden rendelkezésre áll egy biztos családi háttér kialakításához.
Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, családi ház építéssel kapcsolatos hitel ügyintézése teljes körű, ingyenes és rendkívül gyors.
Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal akár hétvégén is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Martfű, Ófalu
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 424 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch