Balatonakali, Dörgicsei utca Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 250 m2
Telekterület 51000 m2
Azonosító: 33310380
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 406
Leírás

BEÉPÍTHETŐ óriási bírtok Balatonakaliban!
Pazar környezetben, közel a Dörgicsei úthoz 5,1 ha szőlő/gyümölcsös birtok eladó!
Álmodja meg itt saját birokközpontját, balatoni borászatát!
Rendkívül jó helyen, jól megközelíthető, panorámás terület, új otthonából pedig a Balatont is és a dombvidéket is csodálhatja.
Az egybefüggő, sík terület jelenleg telepítésre előkészített állapotban van.
Mk-4 besorolású ahol szőlő vagy gyümölcsös a művelési ág. A terület 1% -a beépíthető, amennyiben 70%-a szőlővel vagy gyümölcsössel (pl mandula) betelepítésre kerül.
Érvényes telepítési engedéllyel és ehhez szükséges pályázati anyag is elő van már készítve, az építési és kútfúrási hydrogeológiai engedélyek egyaránt rendelkezésre állnak. Egy 250 nm gazdasági épületet tervezettek ide. A területre vidékfejlesztési pályázatok igenyelhetőek.
A balatonakali strand mindössze 1.5 km-re van, az egyik legszebb panorámaút vezet odáig, ahol az egyik legfinomabb lángost is elfogyaszthatja.
A környék dúskál nemcsak természeti kincsekben, hanem jó nevű borászatokban és programlehetőségekben egyaránt. Itt egyaránt megtapasztalhatja a csendet, természet közelségét, s a nyűzsgő nyáresték forgatagába is belekóstolhat!
Várom megkeresését és átbeszéljük a részeleteket!
Dream-Ing. Álomból OTTHONT!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonakali, Dörgicsei utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 406
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch