XVIII. kerület, Szent Imre-kertváros Eladó családi ház
Alapterület 165 m2
Telekterület 612 m2
Szobák 4 + 1 fél
Azonosító: 33291230
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 383
Eladó családi ház
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Komfort összkomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Komfort összkomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info 160 m3/hó
Átlag áramfogyasztás info 170 kWh/hó
Rezsiköltség 40 E Ft/hó
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán, padlófűtés, falfűtés
Napelem nincs
Szigetelés nincs
Energiatanúsítvány DD
Átlag gázfogyasztás info 160 m3/hó
Átlag áramfogyasztás info 170 kWh/hó
Rezsiköltség 40 E Ft/hó
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán, padlófűtés, falfűtés
Napelem nincs
Szigetelés nincs
Energiatanúsítvány DD
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Klasszikus, nyeregtetős családi házat ajánlok figyelmébe Szent Imre kertváros legjobb utcájában.

Ha stílustalannak érzi a modern házakat, és inkább a  klasszikus formákat és megoldásokat kedveli, akkor olyan ingatlant keres, mint ez.
A ház egy 16 m utcafronttal rendelkező, 612 m2-es, önálló telken helyezkedik el. A házat 5 m-es előkert választja el a kerítéstől. A telek jobb szélén egy távirányítású, elektromosan mozgatott kapun lehet gépkocsival behajtani. A látványos személybejáró a bal oldalon található.

A ház építését 1985-ben fejezték be. Emelt lábazatú, a földszint 110 cm-es magasságban kezdődik. A bejáratig 6-7 lépcsőfok vezet.

A földszinten az előszobából a központi helyiségbe léphetünk, amely az étkezőt és a belső lépcsőházat is magában foglalja. Ebből a helyiségből nyílik a tágas, 36 m2-es, kert felé nyíló terasz is, amely kerti parti lebonyolítására is alkalmas. A terasz jelentős része mozgatható napernyővel árnyékolható.
A földszinten találunk még egy 35 m2-es nappalit, egy konyhát, egy kamrát és egy mellékhelyiséget is. Az egész házra jellemző, de a nappalira különösen, hogy a 20 évvel ezelőtti felújításnál kifejezetten magas minőségű burkolatokat alkalmaztak, amelyeket ennek megfelelő szakértelemmel építettek be.
A konyha teljesen gépesített, ablakon keresztül is képes szellőzni, de beépítettek egy szagelszívót is.
Egy igen  impozáns és emellett stabil lépcsőn juthatunk az emeletre, ahol a hálószobákat és a fürdőszobát alakították ki. Az emelet a legtöbb család számára megfelelő számú hálószobát biztosít. Ebből három teljes értékű szoba (11,3 m2, 12,3 m2, 15,4 m2), egy pedig vendégszobaként vagy dolgozószobaként használható a maga 6,5 m2-vel. Az utcafronti oldalon elhelyezkedő szobákból egy 9 m2-es erkély nyílik, melyet a keleti és a déli napfény világít be.

A ház lakóterének minden nyílászárója hőszigetelő típusú, szintén magas minőségi szintet képviselnek. A belmagasság mindkét szinten egyaránt 275 cm, az emeleten a nyeregtető miatt benyúlik a helyiségek légterébe, de sehol nincs 190 cm-nél alacsonyabb terület.

A ház alatt 25 m2-nyi pincét és 36 m2-es, két gépkocsi számára helyet kínáló garázst alakítottak ki.

A kertben egy kis kerti tárolót, illetve egy könnyűszerkezetes, akár egy kisteherautó számára is megfelelő helyet kínáló garázst építettek. A kinti garázzsal így összesen három gépkocsival lehet zárt és fedett helyen parkolni az ingatlan területén. Ezen felül további parkolóhelyeket találunk a telken belül és a ház előtt is. Az utcán való parkolást elősegíti, hogy az utca különösen széles, ugyanis a kétsávos út mellett széles füves terület is húzódik a ház előtt, ahol könnyen kialakítható több parkolóhely is, ha szükséges.
Az ingatlan akár berendezéssel együtt is megvásárolható.
Költségek
Az ingatlan jelenleg kondenzációs gázkazán fűtésű. A hőleadás takarékos, padlófűtés, radiátor, illetve falfűtés kombinációja. 
Optimalizálhatók a fűtésköltségek,ha elektromos fűtésben is gondolkodunk.Ezt a jelenlegi elektromos betáplálás is lehetővé teszi, ugyanis ez 3x20A-es, háromfázisú, amelyet akár tovább is lehet bővíteni, 3x32A-re.
A meleg vizet most egy gázkészülék biztosítja az egész házban..
A ház masszív építmény, 50 cm vastagságú főfalakkal épült, így hőszigetelés nélkül is olyan gazdaságosan üzemeltethető, mint egy 30 cm-es téglafalú és 10-15 cm vastag szigeteléssel rendelkező épület.
Környezet:
A lakás közvetlen szomszédságában lévő Péterhalmi erdő nem csak kirándulásra alkalmas, hangulatos  túraútvonalaival a sportolásra is tág teret nyújt. Ezen a területen számos kikapcsolódásra, illetve szórakozásra adódik lehetőség. Bizonyára Ön is tudja, milyen különleges hatást gyakorol az emberre, az egészségre, ha egy erdő mellett lakik. Az erdő nemcsak friss oxigént termel, hanem élő klímaszabályzó rendszer is egyben, ami a külső környezetnél nyáron hűvösebb, télen melegebb levegőt raktároz; felfogja a szélrohamokat és a hófúvásokat is. Nemcsak mókusoknak, sünöknek és számos erdei élőlénynek ad életteret, hanem kulturális és esztétikai hatása is egyedülálló.

Tekintse meg hát ezt a maga nemében egyedülálló ingatlant, hívjon bizalommal, hogy bemutathassam Önnek!

Tovább olvasom expand_more
Térkép XVIII. kerület, Szent Imre-kertváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 757,58 ezer Ft/m²
XVIII. kerület 564,10 ezer Ft/m²
Szent Imre-kertváros 874,38 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 150-199 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 383
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch