Szombathely, Kámon Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 128 m2
Azonosító: 33281212
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 915 Felfedés
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota felújított
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota felújított
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Szombathely északi részén, forgalmas út mellett 100 m2-es ,napelemes rendszerrel ellátott üzlethelyiség, , 28 m2-es különálló tárolóval, 747 m2-es telken eladó.
Az ingatlan két utcára nyíló bejárattal ,és még beépíthető szabad területtel rendelkezik, jelenleg egy fő épületből és egy melléképületből áll melyek könnyen összeépíthetők . A főépület egy előtérrel , bemutatóteremmel nyílik az udvarra mely három oldalról szigetelt üveggel készült, ebből nyílik egy előtér , balra a legnagyobb helység ,szemből egy kis eladó tér, jobbra pedig vizesblokkok és egy raktár. Az épület extrém 20 cm ásványgyapot szigetelést kapott és műanyag fa hatású legjobb értékű nyílászárókat. Korábbi funkciója miatt kiemelt fontosságú volt az épület biztonsága, ezért minden ablak kovácsoltvas ráccsal van ellátva, illetve riasztórendszer és kamerarendszer is működik az épületben. A főépület közepén felújított , hagyományos cserépkályha üzemel mely eddig elegendő volt a főépület problémamentes fűtésére, és az extrém szigetelés miatt hűtésre sem volt szükség. Víz, csatorna és az elektromos hálózat felújítása megtörtént.A tetőn található 12 paneles napelem rendszer oda-vissza mérővel ellátott, ami talán az egyik legnagyobb értéke az ingatlannak , mivel így az alapdíjakon kívűl nincs rezsije az épületnek a felhasznált tüzifán kívül. A mérőóra állásokból kiderül hogy az eddigi működés során több minta háromszorosát termelte a rendszer mint ami el lett fogyasztva.(jelenleg 14.000 kW pluszban van az épület, ami még évekig biztosítja az ingyen áramot.) Ezért egy elektromos fűtés kialakítása( infrapanel ,elektromos radiátor vagy kazán)könnyen kiválthatja jelenlegi cserépkályhát. A telken, a térkövezett részen,több autóval parkolhatunk. Az ingatlan további érdeme,hogy a 40%-os beépíthetőség miatt lehetőség van még plusz épület fejlesztésére is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szombathely, Kámon
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 915 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch