Ságújfalu, Nógrád megye Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 150 m2
Telekterület 9932 m2
Közvetítői azonosító: COM M260147 Azonosító: 33266677
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 368 Felfedés
Leírás

Nógrád megyében, Ságújfalu szélén, a 22-es számú főút mellett, eladásra kínálok egy jó adottságokkal rendelkező, közel 1 hektáros, bekerített majort, gazdasági épületekkel. A kiváló elhelyezkedés mellett az ingatlan értékét növeli, az összes közmű megléte is. Belterület határán található. Talaja is jó, művelésre alkalmas. A 3 db felújítandó állapotú gazdasági épület is rendelkezésre áll, és egy kb. 30 nm-es száraz pince is.

A ingatlan területén bővizű fúrt kút van, illetve alatt korabeli beszámolók alapján hőforrás is volt a területén. Az ingatlan tulajdoni lap szerint: gazdasági épület, erdő és rét besorolású összesen: 4.72 AK értékben. Az ingatlan mezőgazdasági, gazdálkodási, ipari, kereskedelmi és logisztikai célokra egyaránt alkalmas, de befektetésre is érdemes, elég csak jó megközelíthetőségre gondolni.

Ságújfalu kb. 15-15 km-re van Salgótarjántól és Szécsénytől is. A Budapest felé vezető 21-es számú 4 sávos főútvonal az ingatlantól méterre található, melyen kb. 80 perces autóútra van a főváros. A két város közt állandó távolsági buszjárat indul minden órában, kb. 90 perces menetidővel.

Irodánkban ingatlanja adás-vételéhez teljes körű ügyintézést biztosítunk, ideértve a kedvezményes hitellehetőséget is.

Amennyiben a vásárláshoz el akarja adni saját ingatlanját, szívesen segítek. Idegen anyanyelvű vevők részére is állok rendelkezésre. If you are foreign citizen, please do not hesitate to contact me via email.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Ságújfalu, Nógrád megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 368
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch