Kecskemét, Déli ipartelep Eladó műhely
Alapterület 1250 m2
Telekterület 2650 m2
Közvetítői azonosító: COM IP506456 Azonosító: 33260512
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 593
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó műhely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

IRODAHÁZ és MŰHELY
Kecskemét külső forgalmas csomópontjához közeli ipartelepen eladó irodaház és műhely.
2650 nm-es parkosított területen található, irodaház 3 emeletes és szintenként 250 nm-es, tehát az össz mérete 750 nm, a műhely területe 500 nm. Természetesen ingyenes parkolók várják a betérő ügyfeleket. A biztonsági rendszerről portaszolgálat gondoskodhat. A szinteken több irodát többféle méretben és a hozzá tartozó személyzeti és ügyfél wc-ket találunk. A harmadik főnöki szinten található egy kialakított LUXUS LAKÁS is.
Frekventált környék, E5-ös főút, M5 autópálya, az észak-dél és kelet-nyugat felé tartó utak kereszteződése közelében, a Mercedes-Benz gyár kb. 3 km-re, különböző ipari létesítmények szintén a közelben találhatók. KAMIONNAL kiválóan megközelíthető. Az irodaház akár átalakítható munkásszállásnak is.
Az ingatlan egy rendkívül intenzíven fejlődő ipari övezetben található, mely folyamatosan emeli a területen található ipari létesítmények gazdasági értékét.
Komoly befektetés, komoly embereknek, akik a biztos megtérülést tartják szem előtt!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kecskemét, Déli ipartelep
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 344 ezer Ft/m²
Kecskemét 216,39 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 593 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch