Szentantalfa, Tődűlő Eladó külterületi telek
Telekterület 3229 m2
Azonosító: 33255712
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 509
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

Panorámás telek Szentantalfán - VIDEÓ

Az ingatlan Szentantalfa közigazgatási területén, közel az aszfaltos úthoz található, kiválóan megközelíthető, és gyönyörű panorámája van a BALATONRA, a környező szőlős területekre, és a Balaton-felvidék kedves dombjaira, és a falura.

Ajánljuk:

✅ Befektetésnek - jelenleg a termőföld az egyik legbiztosabb befektetés
✅ Mezőgazdasági célra - útkapcsolata miatt könnyen megközelíthető
✅ Bankbetét helyett - a pénz biztonságban, a tulajdonos pedig a természetben lehet

A TELEK:
- Besorolása: SZŐLŐ
- Mérete: 3.229 m2
- Közművek a közelben
- viszonylag lakott környezet
- az építési tilalom fennállásáig (max 2024.) miatt jelenleg nem lehet még beépíteni
- közel a belterülethez
- erős, jól termő szőlővel van telepítve

KÖRNYEZETE:
A telek fekvésének és enyhe lejtésű felszínének köszönhetően kiváló adottságú a földműveléshez, valamint páratlan hangulatot ad a leendő tulajdonosának. A környezetét a hasonló adottságú egybefüggő, dimbes-dombos területek és a zöld 50 árnyalata határozzák meg és teszik lehetővé, hogy az ember ténylegesen a természetben érezze magát, annak ellenére, hogy többen is állandó lakosok a környéken.

A TELEPÜLÉS:
Szentantalfa község Veszprém megyében, a Balaton északi partjának dombjain található, turizmusa meglehetősen fejlődik, és fenntartja a közösség érzését.
A község a Balatontól 4 kilométerre, a Nivegy-völgyben fekszik. A völgy szerkezetileg a Balaton-felvidék Balatonfüred és Badacsony közti szakaszára jellemző, a tóparti hegysor mögött kialakult márgás kőzetű medencék egyikének tekinthető, említik Csicsói-medence néven is.
Szomszédos települések: Tagyon (1 km), Szentjakabfa (2 kilométerre), Balatoncsicsó (2 kilométerre), Óbudavár (5 kilométerre), Monoszló (6 kilométerre), Kapolcs (11 kilométerre). A közeli városok közül Tapolcától illetve Balatonfüredtől is körülbelül 25–25 kilométer választja el.

Kérem nézzék el az őszi ködös és párás idő miatt a fotók minőségét, hiszen nem adják vissza megfelelően a valós panorámát, természetesen tisztább idő esetén frissítésre fognak kerülni.
Még egyel több ok, amiért érdemes személyesen meggyőződni a telek szépségéről, fekvéséről.

A terület beépíthető lenne, ehhez a szőlő is rendelkezésre áll, azonban Szentantalfa külterületi (Mk) üvezetiben jelenleg építési és változtatási tilalom van:
Szentantalfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szentantalfa közigazgatási területén
a 71/ határozattal elfogadott Településszerkezeti terv és a Szentantalfa
Község Önkormányzata Képviselő-testülete helyi építési szabályzatáról és szabályozási
tervéről szóló jelenleg hatályos 9/2010. (X.14.) önkormányzati rendelet 15. §-a szerinti kertes
mezőgazdasági (Mk) övezetben fekvő ingatlanokra a helyi építési szabályzat módosítása
elkészítésének időtartamára, annak hatályba lépéséig változtatási tilalmat rendel el.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Amennyiben szeretne nagyobb/több területet vásárolni ezeken a csodás településeken, úgy jó hír lehet, hogy a környéken több telekterületet kínálunk Ügyfeleinknek eladásra, és minden esetben segítünk megoldani a terület további művelését, ha az a Vevőink igénylik.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy egy ilyen különleges terület jobb befektetés, mint a bankbetét, úgy keressen elérhetőségeimen, vagy lépjen be irodánkba (FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság utca 6. Utcafront, az Ügyvédi Iroda mellett)

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szentantalfa, Tődűlő
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 509
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch