Rábcakapi, Győr-Moson-Sopron megye Eladó raktárhelyiség
Alapterület 250 m2
Telekterület 4180 m2
Közvetítői azonosító: COM UZ015103 Azonosító: 33242417
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716
Eladó raktárhelyiség
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUMNÁL,
KIZÁRÓLAG NÁLAM!!

MŰKÖDŐ VÁLLAKOZÁS, KOMPLETT KNOW-HOW, AKÁR CÉGGEL EGYÜTT!

Győr-Moson-Sopron Megyében, a Győrt, Csornát, Sopront összekötő M85-ös autóúttól 8km-re, M1-es autópályától 25 km-re kiváló infrastruktúrával eladó ezen 4175 nm-es közművesített telekre épült, 250nm-es felépítmény, a komplett berendezésekkel együtt.
Az épület szendvicspanelből épült, korszerű, energetikailag hatékony, különösebb ráfordítás nélkül átvehető, TEHERMENTES.
Közműhálózat kiépített megfelelő mennyiségben!

Az ingatlanban jelenleg egy tejüzem működik. A vételár tartalmazza a komplett berendezést is illetve eladó a felépítmény maga, amennyiben arra lenne igény.

Az ingatlan céggel együtt is eladó, ezen cégben még 2 db hűtőkocsi van.

Amennyiben a gépekkel együtt érdekelné az ingatlan akkor a komplett géplistát kérésre átküldjük Önnek. Az ingatlan értékesítése nem ÁFÁS, de a cég tulajdonát képező tejipari gépek, berendezések igen.
Tehát az üzem is és a cég is eladó egyben is, külön is. Alapvetően mi egyben szeretnénk eladni a jelenleg felépített gyártási technológia miatt, de nem zárkózunk el más ajánlattól sem, megegyezés kérdése.Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Rábcakapi, Győr-Moson-Sopron megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch