Kismaros, Szamóca utca Eladó üdülőövezeti telek
Telekterület 1184 m2
Azonosító: 33220947
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 440
Eladó üdülőövezeti telek
Beépíthetőség 15%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség 15%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

ÚJRA ELÉRHETŐ :) KÖZVETLEN TULAJDONOSTÓL VEGYE MEG KISMAROS LEGSZEBB, MESEBELI, SZOKOLYA VÖLGYÉRE PANORÁMÁS 15%-OS BEÉPÍTHETŐSÉGŰ ÉPÍTÉSI TELKÉT, MELYRE SZINTENKÉNT KÖZEL 180 NM-ES ALAPTERÜLETŰ INGATLANT ÉPÍTHET, AKÁR 4 ÉVSZAKOS FAHÁZ FORMÁJÁBAN.

A környék szinte összes telke csak fára néz, melyek közül ez a telek messze kiemelkedik PÁRATLAN PANORÁMÁJÁVAL. Hegy tetői jellege ellenére szinte SÍK TEREPRE ÉPÍTKEZHET. Katalógusból kulcsrakész 4 évszakos faházat rendelhet és 2-3 hónap alatt KULCSRAKÉSZEN VEHET ÁT, megszabadulva a drága tégla építkezés fáradalmaitól. A képgaléria tartalmazza cseh partnercégünk faház variánsait, vétel esetén ezen kontaktokat átadjuk, egyéb esetben nem.

ELŐNYEI: kiváló befektetés magán ingatlannak, vagy apartman háznak, autentikus erdei környezet, friss levegő, nyáron 7-8 fokkal kellemesebb ERDEI mikroklíma, 100 % zöldkörnyezet álomotthona összes ablakából, melynek 10 méteres szélességű nappalijából egész évben csodálhatja ezt a páratlan FESTŐI látványt. Élvezheti a környék és Verőce gyönyörű strandjait, éttermeit, cukrászdáit, kikötőit, ahol a hegyről lemenet beülhet a hét minden napján nyitva tartó a la carte Öreg morgó étterembe, ahol a hegy völgyében úgy érezheti, mintha csodálatos Cseh, vagy Szlovák erdei környezetbe csöppent volna.

KÉPZELJE EL, ahogy terepjárójával legördül a hegyről, majd motorcsónakjába ül, és vízi sétát tesz szerelmével, vagy családjával a Dunakanyar szabad, vagy vad strandjainál, Szentendrénél, Vácnál vagy más festői szépségű környékbeli városkáinál. PRÓBÁLJA ki környék hegyeit átszelő kisvasútját, a kis és az "öreg" Duna hajó és kompjáratait, élvezze a környék vízi szolgáltatásait, vízi sportjait, a quadozás, az erdei bringázás, a szabadban főzés vagy szeretkezés kalandjait.

Munkából hazamenet, vagy egy újabb víruskorszak idején TÁVOL VONULHAT A VÁROS ZAJÁTÓL, és megszabadulhat a korlátozások terhétől. FELFEDEZHETI újra klasszikus, valós kapcsolatát a természettel, és a biztonságot adó erdő erejével. Élvezheti annak csendjét madárfüttyét, szarvasbőgését, pillangóit, vagy a szent János bogarak varázslatos látványát, de pironkodás nélkül zajonghat a távol esőbb lakóktól..

MEGISMERHETI a szomszédokban még azt a kedves, odaadó és még mindig segítőkész embertípust, aki jól rezonál a környék nyugalmával, a BÖRZSÖNY kisugárzásával, POZITÍV ÉLETENERGIÁJÁVAL.

AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT KÉPEK A "KILÁTÁS/ BŐVEBBEN" FELIRATTAL RENDELKEZŐ KÉPALÁÍRÁSOS FOTÓKKAL SZŰRHETŐK A KÉPGALÉRIÁBÓL. Ez bizonyos esetekben telefonról nem, csak notebookról, vagy asztali számítógépről látható.

KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL. TULAJDONOSKÉNT értékesítem és egy SZEMÉLYBEN képviselem az ingatlant. Köszönöm.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kismaros, Szamóca utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 440
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch