Kiskunhalas, Szegedi út Eladó telephely
Alapterület 200 m2
Telekterület 459 m2
Azonosító: 33220198
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 550
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Telephelyre, raktárra, irodákra van szüksége vállalkozásának? Meglévő működési területét már kinőtte, esetleg új székhelyre, vagy telephelyre van szüksége? Itt a megoldás, éljen a lehetőséggel!Kiskunhalasi Ipari Park iparterületi övezetében, a közlekedését tekintve a Szegedi útról könnyen akár Kamionnal is megközelíthető, igényesen kialakított kereskedelmi tevékenységre, raktározásra, telephelynek egyaránt megfelelő, ipari, szolgáltató, irodai és akár lakhatási célokra is egyaránt használható épületegyüttest kínálunk magánszemélytől eladásra!Az ingatlan két fő egységből áll. Az egyik fele ipartelep, míg a másik egy 60 m2 összterületű, összkomfortos, hivatalosan lakásként nyilvántartott részből áll. A lakásrészben található három darab szoba, amelyek akár teljes értékű irodaként is használhatók, továbbá van hozzá egy konyha és egy fürdő/WC helyiség is. Az ipari részben egy 120 m2-es, egy légterű raktár van, amelynek belmagassága 4 méter. A raktárhelyiség egy magasított kétszárnyas ipari csarnokajtóval, valamint egy külön személyzeti bejárattal került kialakításra. A két épületrész között az átjárás csak az udvarról lehetséges, közvetlen átjárás a lakásrész és raktár között nincs. A tető teljesen felújított, és az ipari áram is bevezetésre került, de ennek bekötés már az új tulajdonos feladata. Az épület biztonsági riasztórendszerrel felszerelt. A telek alapterülete összesen 459,2 m2, a telek méretben benne van az út is. Az udvar korlátozottan darabszámban gépjármű parkoló kialakítására alkalmas.

További képek és informácó:
IPO19284-es referencia szám

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kiskunhalas, Szegedi út
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 148,80 ezer Ft/m²
Bács-Kiskun megye 185,19 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 550 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch