Pázmánd, Fő utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1313 m2
Azonosító: 33219049
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 915 Felfedés
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 40%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség 40%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

Szeretne a Velencei-tó közelében, a festői szépségű Pázmándon lakni?
Amennyiben igennel válaszolt a fenti kérdésre, kérem tekintse meg ezt az ingatlant!

ELADÓ Pázmánd központi részén 1313 nm-es összközműves építési telek, melyen egy 36 négyzetméteres szerkezetkész tégla falazatú ház áll. Az ingatlan új tulajdonosa saját ízlése szerint bővítheti és fejezheti be ezt az épületet. A kertben több, mint 30 gyümölcsfa várja az új tulajdonost!

A szomszédok kedvesek, segítőkészek és már nagyon várják az új lakót!

Pázmánd a Velencei-tó kistérség egyik legváltozatosabb természeti adottságokkal megáldott települése. A festői Pázmándon találhatók a térség legnagyobb szőlőtermő területei. A település a környék gyöngyszemeként nyugalmas kis falu, számos, nyugalmat kereső művész otthona is. A közelmúltban a Pázmánd szélén elterülő, présházaknak is otthont adó völgy az izgalmas Szerelemvölgy nevet kapta. A település alig két kilométerre fekszik az M7-es lehajtójától, és Budapesttől mindössze 40 km-t kell utazni ahhoz, hogy elérkezzünk központjába.

A településen a 2010-es évek eleje óta működik utcabizalmi rendszer, azóta a harminchárom utcarész mindegyikének „bizalmi” embere van, akit a helyben lakók választanak meg. Az érintettek feladata, hogy közvetítsék az ott élők panaszait, igényeit az önkormányzat felé, elsimítsák az utcaszintű konfliktusokat.
2013-ban a falu csatlakozott (az országban elsőként) az Amerikai Egyesült Államokban már negyven éve működő Earthship (földhajó) programhoz, melynek célja a környezettudatos gondolkodás terjesztése, többek között az autógumik újrahasznosításán keresztül. Hasonló módon, az újrahasznosítás szempontjait szem előtt tartva szervezik meg a települési lomtalanításokat is, s az azokból befolyó pénzzel az önkormányzat az iskolát, illetve a civil szervezeteket támogatja.

Az ingatlan csak a Your Home in Budapest kínálatában érhető el!
Várom szíves telefonhívását a hét bármely napján!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pázmánd, Fő utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 915 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch