Pécs, Gomba utca Eladó telek ipari hasznosításra
Alapterület 100 m2
Telekterület 2406 m2
Azonosító: 33206162
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 218
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó telek ipari hasznosításra
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Telephely lehetőség!

Eladó Pécs Gyárvárosi részén, a Gomba utcában, egy 2400 m2-es telken található ipari ingatlan.

A területen nyilván van tartva egy 100 nm-es raktárépület. A telken továbbá helyet kapott egy aknás garázs, egy kazánház és további melléképületek is. Az ingatlan pincével rendelkezik, mely bővíthető. Az épület jelenleg 2 külön bejárattal rendelkezik, de könnyedén egybenyithatók ezek a részek. Mind a két épületrészben kialakításra kerültek az alábbi helyiségek: 2-2 szoba, fürdőszoba, konyha, wc, előszoba. Az építmény állapotát tekintve erősen felújítandó, de statikailag rendben van. A fűtést jelenleg egy vegyestüzelésű kazán szolgáltatja. A terület víz és villamos áram ellátással rendelkezik, utóbbiból 3x32 A biztosított, 2 mérőórával.

A terület 2 oldalról is megközelíthető, egyik oldalról murvás/kavicsos úton, míg a másik oldaláról aszfaltozott út biztosít bejárási lehetőséget.

A terület jó lehetőséget kínál akár telephelynek, vagy bármilyen ipari tevékenység ellátására, ugyanis a területi szabályozása nem korlátozza.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pécs, Gomba utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 218
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch