Jászapáti, Jász-Nagykun-Szolnok megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 643 m2
Közvetítői azonosító: COM UZ014760 Azonosító: 33191179
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 412
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

*** ELADÓ 27 SZOBÁS SZÁLLODA GYÓGYFÜRDŐ MELLETT! ***

A szálloda Budapesttől 100 km-re, Jászberénytől 20 km-re található a Jászapáti Termál- és Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában.
A szálloda komplexum egész évben, két épülettel összesen 40 szobával üzemel, melyek külön-külön és egyben is megvásárolhatóak.

Ebben a hirdetésben a saját fürdőszobákkal rendelkező 27 szobás ingatlant hirdetem, melyhez hatalmas saját kert és 20 db zárt felszínibeálló tartozik.

Ez az épületet 2007-ben épült, összesen 643 nm:
-földszint 330 nm
-emelet 313 nm

A szálloda teljes felszereléssel együtt eladó.

A szálloda funkció mellett gondolkozhatunk még MUNKÁSSZÁLLÓBAN, IDŐSEK OTTHONÁBAN, vagy EGÉSZSÉGKÖZPONBAN, mivel a szálloda mellett lévő strandot az Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság a 2000-es évek elején Gyógyfürdővé nyilvánította (vize nátrium-hidrogén-karbonátos; a 45°C-os víz egy 805 m mély kútból tör a felszínre).
A strand és gyógyfürdőt rekreációs cél mellett a termálvíz számos előnye miatt keresik fel az országból és külföldről is egyaránt, mivel elsősorban mozgásszervi megbetegedésben szenvedő, illetve baleseti és műtéti utókezelésre, rekreációra szoruló betegek fájdalmait-panaszait csillapítja.
A víz gyógyhatását főként a térd- csípő- és egyéb ízületi, azaz „arthrosisos” megbetegedésekben fejti ki bizonyítottan.

A fenti hasznosítás mellett fontos megemlíteni, hogy a 13 szobás ingatlan is eladó teljes felszereléssel (saját étterem kültéri terasszal, konyhával, 80 fős konferencia-rendezvény teremmel, 1 dolgozói lakással, 5 zárt parkolóval és saját recepcióval), melynek együttes mérete 1.066 nm, továbbá közvetlenül a 27 szobás épület mellett található egy 4.047 nm-es fejlesztési telek, mely OPCIONÁLISAN megvásárolható a szállodák mellé. K3-mas övezetben található a telek, így a 40%-os beépíthetőség, illetve 9,5 m-es max építménymagasság mellett kb 3.200 nm felépítmény építhető rá!!

Az ár nettó ár, további áfa terheli.

Bővebb információkért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Jászapáti, Jász-Nagykun-Szolnok megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 295,33 ezer Ft/m²
Jász-Nagykun-Szolnok megye 251,34 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch