Várdomb, Tolna megye Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 3950 m2
Telekterület 55600 m2
Azonosító: 33165686
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 743 Felfedés
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladásra kínálunk Bátaszék mellett Várdombon, közvetlen az M6-os autópálya mellett egy közel 6 hektáros iparterületet!
A várdombi Gépállomás elnevezésű, kivett géppark megjelölésű ingatlan a helyi falusi TSZ központi telephelye volt. Az ipartelep Várdomb belterületétől déli irányba, Bátaszék felé közvetlenül az 56-os főút mellett fekszik. Várdomb belterület mintegy 800 méter, Bátaszék 2 kilométer, az M6-os autópálya felhajtó 2 kilométer, de pár száz méter a Sárpilis-Decsi falusi bekötő út. Ez volt a Sárpilis – Várdomb – Alsónyék által az egykori Gemenci Erdőgazdaságig tartó nagy mezőgazdasági terület központja.
Az ipartelep bejáratánál a helyközi buszjáratoknak megállója van. Várdomb irányából az ipartelep gyalogosan járdán, és biciklivel is megközelíthető.
Az ipartelepet az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. nagyfogyasztói helyként kezelte és kötötte be a hálózatba, ezért a rendelkezésre álló teljesítmény 1200 A. Ugyanígy a gázszolgáltatás is 5 vételezési pontra, nagyfogyasztók számára is kiépített.
A vízhálózat és csatornahálózat kiépítése és az ipartelepre központi rákötése 2022. február során és március hónap 20. napjáig történt meg.
Az ipartelepen 55.576 m2 nagyságú területen 8 különálló nagy épület található. Ezek az épületek kialakításukban tagoltak. Vannak raktárak, csarnokok, műhelyek, irodák különböző kialakításban. Az egyes épületeket belső kiépített aszfalt illetve betonúthálózat köti össze.
Az ingatlan beépítettlen részein parkolók, betonos területek, illetve zöldfelületi, korábban parkként, mezőgazdasági kísérleti területként, illetve sportolásra kialakított területként használt területek vannak, amelyek hasznosítása és átalakítása jelenleg is folyamatban van.
Az ingatlan kerítéssel körülhatárolt, zárt egységet képez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Várdomb, Tolna megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 126,33 ezer Ft/m²
Tolna megye 95 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 743
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch