Csénye, Vas megye Eladó családi ház
Alapterület 321 m2
Telekterület 2549 m2
Szobák 8
Közvetítői azonosító: COM 159141 Azonosító: 33164557
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 946
Eladó családi ház
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2001 és 2010 között
Komfort félkomfortos
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás kertre néz
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2001 és 2010 között
Komfort félkomfortos
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás kertre néz
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Sárvár agglomerációjában, Sárvártól 5 kilóméterre, Csényén kínál megvételre egy kétszintes, 7 szobás 3 fürdőszobás 2 nappalis téglaépítésű családi házat 1480 m2 telekkel az Openhouse Ingatlaniroda.

A vételárba beletartozik a szomszédos  1069 m2 telken épült 60 m2 alapterületű téglaépítésű családi ház is.

Az alap családi házat 2004-ben, készítették 38-s porotherm téglából, majd a további részét a későbbiekben építették hozzá. Folyamatos külső-belső felújítás és belső átépítés során nyerte el jelenlegi, praktikus elrendezését az épület. A földszinti részen kb. 160 m2, míg az emeleti részen kb. 107 m2 hasznos terület került kialakításra. A központi fűtésrendszert gázcirkó illetve elektromos kazánnal is lehet üzemeltetni, melyek mindegyike be van kötve a fűtésrendszerbe. Az épületben jelenleg két nappali, öt lakószoba, három fürdőszoba található, melyek közül nem mindegyiket fejezte még be a tulajdonos.Megváltozott családi helyzet miatt válik eladóvá ez a szeretett otthon, ami nagyon sok lehetőséggel kecsegtet. Új tulajdonosa saját igényei szerint formálhatja, alakíthatja. 

FONTOS: A két fűtési rendszer lehetővé teszi a megemelkedett energia árak ellenére a családi ház gazdaságos fűtését. A ház műszaki adottságai alapján alkalmas arra is, hogy az új tulajdonos befektetéssel, akár geotermikus fűtésrendszert alakítson ki. A külső falak egy részére új szigetelés került. 

A vételár részét képezi a szomszéd telken álló kb. 60 m2 alapterületű, kb, 1960-s években épült statikailag stabil, téglaépítésű ki családi ház is. A tulajdonos ebben műhelyt rendezett be, de könnyen átalakítható lakható családi házzá. Víz, villany bekötése megtörtént, gáz az utcában, igény szerint rá lehet csatlakozni. Csatorna rákötési lehetőség nincs.

A nagy családi ház 1480 m2 telekkel rendelkezik, míg a kis ház 1069 m2 telekre épült fel. 

Két külön helyrajzi számon lévő családi ház együtt eladó ezen az előnyös vételáron. 

Igény szerint a családi házak területe mögött telkek közül összesen 2348 m2 belterületi telek is eladó. Ezek külön alku tárgyát képezik. Minősítésük belterület, kivett beépítetlen terület. 

Sárvár fürdőváros Nyugat-Dunántúlon, Vas megye második legnagyobb városa. A Rába partján fekszik, Kemeneshátnál. Szombathelytől 24 km-re, Soprontól 55 km-re, Pápától 42 km-re, a Balatontól pedig 60 km-re helyezkedik el. Legfontosabb közúti útvonala a 84-es főút, ezen érhető el Sopron és a Balaton felől is. A megyeszékhely Szombathely felől a 88-as, Pápa-Celldömölk felől pedig a 834-es főúton közelíthető meg. Kedvelt idegenforgalmi, turisztikai célpont. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 7. legnépszerűbb települése.

Csénye község, a Gyöngyös és a Hosszúvíz-patak találkozásánál található. Sárvártól 5 kilométerre nyugatra fekszik. Porpác, Bögöt, Ikervár és Megyehíd települések veszik körül. Része még Füztű is, amely Csénye és Megyehíd között fekszik. Több, mint 700-an lakják, folyamatosan fejlődik, kedvelt lakóhely a környéken.

A község főutcája a 8458-as út, ezen érhető el Sárvár és a 88-as főút felől is. Keleti határszéle mellett, annak közvetlen közelében elhalad az előbbin felül még a 8701-es út is. Közlekedése jó, autóbuszállomás van a településen, míg vasútállomás a szomszédos Porpác településen található.

Általános iskola, óvoda, könyvtár és orvosi rendelő is van a községben.

 

Amennyiben a benti hirdetés, vagy bármely más, irodánk kínálatában szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését - kötelezettségek nélkül - hívjon bizalommal a következő telefonszámon: Balázs Zsolt +

Ne feledje!

Kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely 100%-ban ingyenes!

Vásárolna, de nem elég a pénze? Hitelszakértőnk díjmentesen, több bank ajánlatával áll rendelkezésére, melyből tetszése szerint választhatja ki a legmegfelelőbbet! Mindent helyben intézünk!

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Csénye, Vas megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 245,79 ezer Ft/m²
Vas megye 243,02 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 946
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch