Vanyarc, Nógrád megye Eladó családi ház
Alapterület 240 m2
Telekterület 942 m2
Szobák 5
Azonosító: 33162369
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 566
Eladó családi ház
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981 és 2000 között
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön helyiségben
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981 és 2000 között
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön helyiségben
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Vanyarc a Cserhát déli részén fekszik, Budapesttől mintegy 70 kilométerre. A település főutcája a 2129-es út, amelyből itt ágazik ki déli irányban, a 2137-es út. Megközelíthető Balassagyarmat, Vác, Pásztó, Hatvan és Aszód felől.

Megvételre kínálom, ezt a kizárólag irodám portfóliójában elérhető családi házat! Mely Vanyarc, szép, rendezett családiházas utcájában került eladósorba.
A tulajdonosok kifejezett kérésére csak a közösségi terekről töltök fel fotókat, telefonon szívesen adok tájékoztatást, valamint komoly szándék esetén rugalmasan mutatom!
Ez a két generáció részére is kényelmes elosztású családi ház, zsaluzott beton, bazaltkő alapon nyugszik. Falazata tégla, természetesen szigetelve. A 80- as években épült, viszont a folyamatosan karbantartásnak, korszerűsítésnek és a szükséges esztétikai felújítások rendszeres elvégzésének köszönhetően kívül- belül újszerű állapotban van!
A ház nyílászárói kiváló minőségű, gázzal szigetelt, fa nyílászárók, melyek hőátbocsátása 1/0.
Az ingatlan jelenleg 3 lakószintből áll, de loggiás tetőtere beépíthető, így további szobák kialakítása lehetséges.
Dupla garázsa elektromos Hörmann kapukkal szerelt, melybe az udvarról is nyílik bejárat, illetve a ház 2 szintje is külön megközelíthető innen.
A pince szinten kialakításra került egy nagy méretű, teljes komforttal rendelkező konyha, amelyek befőzések, disznótorok, vagy akár a vadászatot kedvelők részére a feldolgozás színtere lehet. Az innen is nyíló félszinten található a vegyes tüzelésű kazán, valamint a központi cirkó rendszer, melyek hőleadói az egész házban radiátorok.
Innen bejuthatunk a ház lakóterébe, vagy a hátsó teraszra, amely a gyönyörűen parkosított, árnyékos kertre néz.
A földszinten található két wc, előtérrel, melyben kézmosási lehetőséget is kialakítottak, illetve az utca felől is bejárható szülő háló, ahol vízvételi lehetőség szintén kialakításra került, így könnyen kiépíthető benne saját fürdőszoba is. egy folyosó köti össze ezt a részt a kényelmes előszoba nappalival és egy szép kandallóval, ahonnan az étkező, valamint konyha és kamra nyílik. Az étkezőhöz csatlakozik a már előbb említett kényelmes terasz is. A konyhában magas minőségű, fából, egyedileg készíttetett konyhabútor került beépítésre, amely a gépezettel együtt természetesen a vételár részét képezi. Az ingatlanban található egyéb bútorok megegyezés szerint a házban maradhatnak, amennyiben az új tulajdonos igényt tart rájuk, viszont ezek nem tartoznak a vételárba.
A főbejáratnál is egy gyönyörű terasz került kialakításra, illetve egy külön autóbeálló az utcafrontnál is.
Az emeleti folyosóról 4 kényelmes hálószoba nyílik, melyek egyike klímával szerelt, illetve az utcafronti hálók körerkélyesek. Itt zuhanyzós fürdőszoba és külön Wc került kialakításra.
Amennyiben további lakótérre lenne szükség a már említett loggiás tetőtér beépítésre vár.
A jelenleg 240 nm hasznos lakóterülettel, illetve 65 nm- es dupla garázzsal is kényelmes méretű a ház. Egy nagy család is könnyen körbeülheti az ünnepi asztalt.

Mindezeken felül extra még a riasztórendszer, az állattartásra alkalmas igényesen kialakított ólak, a játszótér, a kerti pavilon, illetve a sütögetőhelyek. A kert szépen karbantartott, udvara és autóbeállója térbetonon kialakított térkövezett utacskákkal szépíti a látványt és szolgálja a kényelmet.
A településen a csatornarendszer kialakítása elkezdődött!
Ha még mindezek nem lennének elegek, akkor a kert végén csörgedező csendes kis patak emeli a hangulatot!

Vanyarc a XIX. sz-ban a Dessewffyek, Veres Pál, Veres Pálné Beniczky Hermin (a nőképzés úttörője) révén került be a megye és az ország kulturális és politikai vérkeringésébe. A Veres családnál sokszor megfordult Madách, Mikszáth és Szontágh Pál. Madách készülő nagy műve részleteit a kúria parkjában álló un. „Madách hársfa” alatt olvasta fel. Éva pozitív nőalakját Veres Pálnéról mintázta. A Veres család sírboltja a vanyarci temetőben található, a Nemzeti Sírkert része. A hársfa és a kúria mellett még a Millenniumi Emlékpark, a Szlovák Tájház a Viselettörténeti Babagyűjtemény, a Patkolt tojások, az Ősmaradvány- és Kőzetkiállítás, a Dessewffy kastély is megtekinthető. A település mindenkit szeretettel vár minden évben szeptember második szombatján megrendezésre kerülő Haluskafesztiválra.
Vanyarc egy szépen fejlődő település, új főtérrel, piactérrel, játszó és sport terekkel. A településen Waldorf iskola is működik, ahová több környező település gyerekei járnak. Kedvelt célpontja a környék a zsúfolt agglomerációból kiköltözőknek, hiszen csendes, természetközeli, viszont egy órán belül elérhető a főváros, vagy más nagyobb települések.
Vanyarc kedvelt vadász- és kiránduló terület is, napközben is csodálhatjuk a szarvasbőgést a vadban gazdag erdőkben.

Ajánlom ezt a remek házat összeköltözőknek, nagyobb családoknak vagy akár vadásztársaságoknak. Illetve apartmanként is újra gondolható, kiváló elosztása és 5 hálószobája, közösségi terei jól hasznosíthatóak.
Amennyiben szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal! A családi ház megvásárlásához természetesen az otthonteremtési támogatások igényelhetőek!

Amiben segítjük önöket:
-energetikai tanúsítvány
-földhivatali háttér
-ügyvédi háttér
-értékbecslés
-CSOK ügyintézés
+ szolgáltatásunk:
Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből e-mail cím megadásával.
Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geschaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Vanyarc, Nógrád megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 333,29 ezer Ft/m²
Nógrád megye 195,06 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 566
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch