Szigetszentmiklós, Gyártelep Eladó műhely
Alapterület 611 m2
Telekterület 1390 m2
Azonosító: 33142367
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 323
Eladó műhely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Szigetszentmiklóson egy gyártó tevékenységre alkalmas önálló ipari ingatlan.
Telek területe 1390 m2 amelyen egy több jól szigetelt tégla falazatú épület található. Épületek összes területe 611 m2 amelyek egy sorban helyezkednek el a szinte teljes egészében viacolor burkolatú területen. Bejárat automata kapu, portafülke kialakítva. Épületek belső terein műanyag nyílászárók mindenhol. A légkondicionált gyártó területek konyhával, öltözővel és kulturált mellékhelyiségekkel ellátva. Belmagasság 2,7 méter. Áram 3x80 Amper. Ez az ingatlan sok fényt igénylő gyártási tevékenység GAZDASÁGOS végzésére alkalmas. Épületek jól karbantartottak. Az üzem gazdasági övezetben megközelíthető teherforgalom számára. 12 tonna feletti jármű behajthat az ingatlan területére, de olyan vállalkozásnak ajánlom aki nem napi szinten végez kamionos ki- és beszállítást. Környezetében ipari és szolgáltató létesítmények.
Irányár: 145 Millió Ft.
Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve.
Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szigetszentmiklós, Gyártelep
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 237,32 ezer Ft/m²
Szigetszentmiklós 188 ezer Ft/m²
Gyártelep 237,32 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 323
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch