Szeged, Tisza Lajos körút Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 100 m2
Közvetítői azonosító: COM 976 Azonosító: 33127519
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 456 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

ELADÓ ÜZLETHELYISÉG SZEGED BELVÁROSÁBAN!

Megvételre kínálom Szeged belvárosában, a Tisza Lajos körúton, a forgalmas körútra néző NAGY KIRAKATI PORTÁLLAL ezt a 99,83 m2 nagyságú üzlethelyiséget.
Az ingatlan egy, az 1970-es évek közepén épült irodaház földszintjén került kialakításra, utcáról és az irodaház lépcsőházából is megközelíthető.
Az ingatlan állapota jó, fűtése épületközponti, bordáscső hőleadókkal.

Az utcáról belépve egy nagy eladótérbe jutunk, innen közelíthető meg az üzlethelyiség hátsó része, ahol a jelenleg irodaként használt helyiségben egy teakonyha és egy toalett is kialakításra került, továbbá egy 6 m2-es tároló rendelkezésre áll. Bár a hátsó részt jelenleg irodaként használják, de az üzlethelyiség ilyen szintű leválasztása megszüntethető, illetve alakítható.
Az üzlethelyiségben összesen 3 db Split klímát szereltek be.

A rezsivel kapcsolatban egyrészt van a közös költség, amibe beletartozik a földgáz és a vízdíj is, így a közös költség havi összege változhat, tehát nem fix, fogyasztásfüggő.
Ezeket a költségeket az irodaház tulajdoni hányada szerint osztják szét, erre az üzlethelyiségre az összes költség 3,34%-a jut. Ez 2021-ben a TELJES ÉVRE kb. 950 000 Ft volt. Az áram díja erre az évre bő 500 000 Ft volt, saját mérőórája van az ingatlannak. FONTOS azonban, hogy ez az összeg emelkedni fog a jelenlegi rezsiszabályok változása miatt!
A költségekhez jön még hozzá a tulajdonosok részére kiszámlázott, nem üzemeltetési költség és a felújításra kifizetett költség, valamint az almérős áramfogyasztás, amely természetesen fogyasztásfüggő (részletes kimutatást tudunk biztosítani).
Az irodaház leszerződött a 2023-as évre az áramszolgáltatóval, illetve, 2022.október 1.- 2023. szeptember 30-ig a gázszolgáltatóval, így ezekre az időszakokra már megvannak a fizetendő díjak, amikkel lehet tervezni. Erről személyesen tudunk tájékoztatást adni.
Birtokba lépés leghamarabb, 2024. július 1-től, addig határozott idejű bérleti szerződéssel ki van adva az üzlethelyiség. Megegyezés esetén ez a szerződés az új tulajdonosra ruházza a bérleti szerződésből eredő jogokat és kötelezettségeket.

Irányár: nettó 74 millió Ft

Megtekintés hétköznap 09:00-16:30 óra között lehetséges.


Keressen nyugodtan, nem tud zavarni!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szeged, Tisza Lajos körút
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 740 ezer Ft/m²
Csongrád-Csanád 576,47 ezer Ft/m²
Szeged 693,23 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 80-119 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 456 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch