Lovasberény, Fejér megye Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 2500 m2
Telekterület 25000 m2
Közvetítői azonosító: COM 46UZ013933 Azonosító: 33113043
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Lovasberény, Lujzamajor: Exkluzív, Innovatív Épületegyüttes
Székesfehérvártól 15 percre, Lovasberény, Lujza majorban minden igényt kielégítő Inkubátorház és a hozzátartozó terület eladó.
Az ingatlan kiválóan alkalmas klasszikus cégközpont, irodaház funkcióra, továbbá egészségügyi szolgáltatóház, rehabilitációs intézmény, munkásszállás, kollégium, oktatási intézmény, idősek otthona, lakások kialakítására, vagy akár rendezvények megtartására is alkalmas.
A kettő, illetve a három szintes, összesen 1750 m2 hasznos alapterületű irodaház 2014-ben teljes felújításon és korszerűsítésen esett át. Ennek eredményeképpen 20-100 m2-s exkluzív kialakítású irodák, oktató és bemutatótermek, tárgyalók, illetve, az épület minden folyosóján saját konyha, étkező és vizesblokk került kialakításra.
A legfelső emeleten egy 160 m2-s szolgálati lakás kapott helyet.
Korszerű fűtési rendszerrel- 2 db faaprítékos automata kazán a lelke-, napkollektoros meleg víz ellátással, akadálymentes közlekedés biztosításával- lift üzemelése -, saját melegítő konyha lehetőséggel és étterem meglétével rendelkezik az ingatlan.
Az épületben kiépített gyengeáramú szolgálat, központi szerver- és telefonközpont is található.
A területen további fejlesztési lehetőségek is előkészítésre kerültek, a már meglévő, felújítandó épületre kész tervek állnak rendelkezésre, -24 lakásos apartmanház-, vagy nyugdíjas otthon kialakítására is alkalmas lehet.
Az esővíz egy 50 m3-s tárolóban gyűlik, amely visszaforgatva a mellékhelyiségek víz igényét szolgálja ki.
Az épület mellett egy vasipari termékeket előállító modern üzemcsarnok található, amit jelenleg bérelnek, mely ezáltal havi biztos bevételt hoz. Az üzemcsarnok korszerű, rendkívül világos, 2 db 10 tonnás híddaruval felszerelt, melyhez szociális helyiségek is tartoznak.
Térkővel burkolt, 95 férőhelyes gépkocsi parkoló, sorompós beléptető rendszer, térfigyelő kamerák biztosítják a zárt udvaron belül a kényelmes és biztonságos parkolást. A terület mérete 25000 m2, amely teljesen bekerített, amennyiben ez kevés lenne bővíthető, a mögötte lévő szintén bekerített,
23963 m2-s ipari telekkel.
A terület GKSZ besorolása szerint:
-legkisebb kialakítható telekterület 8000 m2,
-megengedett legnagyobb beépíthetőség 30 %
-minimális zöldfelület 30 %
-egy telken több főépület is elhelyezhető
-legnagyobb építménymagasság 9,5 méter

Jöjjön és nézzük meg együtt!

Ha bármi kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy az ön ingatlanát el kell adni a vásárláshoz, hívjon bizalommal.

Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tovább olvasom expand_more A(z) Otthon Centrum Székesfehérvár 2 weboldala open_in_new
Térkép Lovasberény, Fejér megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 239,20 ezer Ft/m²
Lovasberény 170,86 ezer Ft/m²
Fejér megye 236,66 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch