Zsebeháza, Kossuth utca 023/2 hrsz Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 11460 m2
Telekterület 11460 m2
Azonosító: 33112675
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 652
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Zsebeháza Község Önkormányzata a kizárólagos tulajdonát képező Zsebeháza, külterület 023/2. hrsz. alatti „kivett, beépítetlen terület” megnevezésű 1 ha 1460 m2 alapterületű ingatlant nyilvános árverés (licit) útján értékesíti.

Az ingatlan a hatályos településrendezési terv szerint gazdasági terület (kereskedelmi, szolgáltató) besorolású, mely övezetben mindenfajta nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú, vendéglátó, szálláshely szolgáltató épületek és a gazdasági tevékenységi célú épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakás helyezhetők el. A szabályozás pontos előírásait Zsebeháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi építési szabályzatról szóló 21/2005.(XII.8.) önkormányzati rendelete, illetve az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997.(XII.20.) Korm. rendelet (OTÉK) tartalmazza. A helyi rendelet valamint a mellékletét képező szabályozási terv a nemzeti jogszabálytár önkormányzati rendeletek keresőjében található meg. Az árverési vevőnek az ingatlan vonatkozásában rendben tartási kötelezettsége van.

Az ingatlan 632 m2 nagyságú területére bányaszolgalmi jog van bejegyezve, melynek jogosultja az ÉGÁZ Építőipari Közműépítő és Tervező Kft.
Az ingatlan az M86 gyorsforgalmi útról közvetlenül megközelíthető (csomópont 400 méterre).
Nem része az értékesítésnek a területen elhelyezett beton terelőelemek, amelyek eltávolítására az önkormányzat kötelezettséget vállal legkésőbb az ingatlan birtokba adásáig.

Az ingatlan közmű ellátottsága: víz, csatorna, villany

Tovább olvasom expand_more
Térkép Zsebeháza, Kossuth utca 023/2 hrsz
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 4,55 ezer Ft/m²
Győr-Moson-Sopron megye 145 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 652
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch