Székesfehérvár, Rádió lakótelep Eladó telephely
Alapterület 4305 m2
Telekterület 6789 m2
Közvetítői azonosító: COM M222946 Azonosító: 33112324
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 495 Felfedés
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Székesfehérváron a Vásárhelyi úton, az Ikarus Ipari Park közelében 6789m2 telekterületen önálló, több felépítményes, vegyes funkciójú telephely KIZÁRÓLAG egyben eladó! A körbekerített és zárt telephely személygépkocsival, busszal és tehergépjárművel is könnyen, illetve korlátozások nélkül megközelíthető helyen fekszik. A városközpont, a 8-as számú főút és az M7-es autópálya is csupán 4 km távolságra található. Terület kimutatás: telek terület: 6789m2, felépítmények bruttó összes alapterülete: 4300 m2 (6db épület), egyéb fedett területek: 300m2, Az épületek többsége lapos tetős, több napelem biztosítja a rezsi csökkentést (jelenleg 24 KW-os, de 50 KW-ra bővíthető. A tulajdonos megkezdte a terület szétbontását 6 külön helyrajzi számra ( várhatóan 2023 év elejére meg is valósul) és akkor további napelemeket lehet felhelyezni (3 x 50 KW-ra lehet majd bővíteni) Épület kimutatás bruttó m2: "A" épület( 2 szint ): 2558 m2 össz alapterületű; kétszintes ingatlan, felújítandó állapotú; apartmanlakások, diák vagy munkásszállás kialakítására alkalmas; az épület földszintje és az emelet egy része raktárként és műhelyként hasznosítható (jelenleg részben bérbe adott), "B" épület: 452m2 össz alapterület; egyszintes épület; teljesen felújított állapotú; 12db önálló apartmanlakás került kialakításra, "C" épület: 601m2 össz alapterület; 4db teljesen felújított önálló lakás; iroda és műhely, "D" épület: 98m2 alapterület; egyszintes raktárépület, "F"épület: 241m2 alapterület; egyszintes műhelyépület, "G" épület: 355m2 alapterület; egyszintes raktár/műhely Az iroda épületben lehetőség van további lakások kialakítására, melyre nagyon nagy igény lenne, hiszen a közelben több ipari park van és a közelben nincs munkásszállás. A telek beépítésre vonatkozó legfontosabb határértékek: Övezeti besorolás: Vi-9.1 (intézmény terület) max. beépíthetőség: 40%, min. zöldfelület: 30%, legkisebb kialakítható telekméret: 3000m2, építménymagasság: 10m. A teljes felújítás, akár teljeskörű kivitelezéssel. A közelben található a Sóstói Nemzeti Park, ami remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Az itt megadott ár nettó + 27 % ÁFA terheli. Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Székesfehérvár, Rádió lakótelep
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 145,18 ezer Ft/m²
Székesfehérvár 258,03 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 495 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch