Felsőpáhok, Zalaköszvényes Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1258 m2
Közvetítői azonosító: COM 183102829 Azonosító: 33090566
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 293 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna utcában
Leírás

Eladó egy ideális fekvésű belterületi építési telek, mely kiváló választás azoknak, akik a nyüzsgő, városi munkaidőt egy csendes, nyugodt környezetben akarják kipihenni, mindentől elérhető távolságban.

Az 1258 m2-es, enyhén lejtős telek Zalaköszvényes belterületi domboldalán található, természetre néző panorámával, a Zalaegerszeget Hévíz-Keszthellyel összekötő gyorsforgalmi úthoz közel. Fekvésének köszönhetően autóval 7 perc alatt elérhető Hévíz, 29 perc alatt Zalaegerszeg és 11 perc alatt Keszthely.

Övezeti besorolása Lf-2, melyen az előírás szerinti minimum telekméret 800 m2, 30%-os beépíthetőség és max., 4,5 m épületmagasság az előírás.

A telken villany van, víz és csatorna a telekhatáron található. A korábbi tulajdonos által megkezdett építkezés alapjai, plusz egy rég nem használt, erdélyi stílusú faház (ahova a villany be van vezetve) és a fúrt kút további lehetőséget ad a megfelelő hasznosításra. A terület csak két oldalról határolt szomszédokkal, másik két oldalról, fás, erdős rész övezi, mely a természetközeli, csendes jellegét adja.


A terület jó lehetőség saját célú építkezésre és befektetésre is, valamint a szomszédos építési telkek megvásárlásával az alapterület bővíthető.

Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2.

Finanszírozási elképzeléséhez partnerek vagyunk! Díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott ajánlattal várjuk megkeresését!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Felsőpáhok, Zalaköszvényes
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 293
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch