VIII. kerület, Harminckettesek tere Eladó csúsztatott zsalus
Alapterület 65 m2
Szobák 3
Azonosító: 33089144
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 383
Eladó csúsztatott zsalus
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány DD
Emelet 2
Épület szintjei 7
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés házközponti
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 34 E Ft
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön és egyben is
Tájolás dél
Kilátás utcai
Erkély mérete 4 m2
Kertkapcsolatos igen
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány DD
Emelet 2
Épület szintjei 7
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés házközponti
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 34 E Ft
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön és egyben is
Tájolás dél
Kilátás utcai
Erkély mérete 4 m2
Kertkapcsolatos igen
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Leírás

II. emeleti, 63 m2-es, jó állapotú, 3 szobás lakás eladó.

A VIII. kerület legendás részén, a Harminckettesek terénél található.
A lakás egy 60-as években épült. hétszintes társasházban található, amely egy kifejezetten jól karbantartott épület. A ház udvarában nem csak néhány fa díszeleg, de komplett parkot találunk itt dús faunával, szépen szabott bokrokkal, amelyet profi kertészet tart rendezett állapotban. Mivel ez a park nagyobb, mint a Gutenberg tér, több pad is rendelkezésre áll, hogy tavasszal, nyáron vagy kora ősszel, a lakásunk közvetlen közelében, de mégis természet közelében tölthessük el időnket. Ilyen lehetőségeket nem sok társasházban találunk, legfeljebb egy lakóparkban tehetjük meg ugyanezt!

A hivatalosan 63 m2-es ingatlan felújítása során az eredeti helyiségkiosztásán változtattak, így a korábbi konyhából egy 10 m2-es hálószobát alakítottak ki. A konyhát a nappalival egy légtérbe helyezték, amely helyiség így, összesen 28 m2.. Az amerikai-konyhás nappali és két hálószoba mellett egy 6 m2-es fürdőszoba és egy külön helyiségben helyet kapott WC került kivitelezésre. Ezeken kívül még egy kis tárolóhelyiség is belefért a rendelkezésre álló alapterületbe. A nappaliból egy 4 m2-es lodzsa is nyílik az utcafront felé. Ezt a lodzsát négy nagy nyílászáróval beépítették, hogy jobban ki lehessen használni a rendelkezésre álló teret. A korábbi funkcióját sem vesztette el, hiszen min a négy ablak nyitható vagy buktatható. Emiatt szerepel a hirdetésben 65 m2, mert a valós használható alapterület ennyi.

A lakás 260 cm-es belmagassággal bír, a nyílászárók nem csak jó hőszigetelő, de kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkező típusok. Ez jó szolgálatot tesz annak érdekében, hogy az utca irányából érkező zajokat teljes mértékben kizárja! Ha eljön, és saját fülével meghallgatja, akkor nem csalatkozni, inkább meglepődni fog!

A konyha elektromos, kerámialapos tűzhellyel, légkeverésles elektromos sütővel és szagelszívóval van felszerelve. A fürdőszobában zuhanykabin, mosdó és egy WC is helyet kapott. Ebben a helyiségben lett elhelyezve a modern, energiatakarékos villanybojler is.

A lakás északi és déli irányba nyíló ablakokkal is rendelkezik, így jól levegőztethető kereszthuzattal.

A felújítás során gépészetileg teljeskörűen renoválták a lakást. Az elektromos hálózat izmos, 32A betápláltságú, a hálózat ki lett cserélve. A vizesblokkok is új bekötésekkel csatlakoznak a hálózatokra.

A társasházban két lift is rendelkezésre áll, ha nem szeretnénk lépcsőzni.

Ha zárt területen kívánja autóját parkoltatni, akkor ezt havi 3.000 Ft költséggel az udvarban a kijelölt parkolóban megteheti.

A lakáshoz tartozik egy saját, pinceszinti tároló is, amely zárható.

Az ingatlan tehermentes.

Költségek
A közös költség, amely a szokásos díjakon kívül tartalmazza a víz és csatornahasználati díjakat és a házközponti fűtést is. Ez így összesen 20.700 Ft. Ebben a házközponti fűtés díja is benne van, amely egyébként 9.940 Ft-ot tesz ki ebből. Az elektromos áram jelenleg 8.000 Ft havi átlagban, az internet, kábel TV és a vonalas telefon költsége 5.000 Ft havonta. Egyéb költség nincs.

Közlekedés
A 4-6-os villamosok, a 9-es, és a 909-es és a 923-as jelzésű buszok, illetve a 72-es és 83-as trolik biztosítják a város vérkeringésébe való gyors becsatlakozás lehetőségeit.

Infrastruktúra
Itt, a város szívéhez közel minden szükséges egység ki van építve, amelyek gyalogosan is elérhetők, perceken belül. A piac, vagy szupermarketek is ilyenek, de kórház, gyógyszertár, orvosi rendelő, illetve több óvoda, általános-, közép- és felsőfokú iskolák is könnyedén elérhető percek alatt.

Tovább olvasom expand_more
Térkép VIII. kerület, Harminckettesek tere
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 383
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch