Mindszent, Mihási út Eladó tanya
Alapterület 172 m2
Telekterület 3741 m2
Azonosító: 33084532
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 403
Leírás

Mindszenttől 6 km-re, Hódmezővásárhelytől 14 km távolságra a Mihási úton (a 45-ös főúttól 3 km-re) eladó egy 172 m2 alapterületű épülettel rendelkező tanya. Az ingatlan „lakóház, udvar, italbolt” megnevezésű az ingatlan nyilvántartás szerint, így az adásvétel után nem vonatkoznak rá a földtörvényben előírt kifüggesztési szabályok.
A tégla és vegyes falazatú főépület 2 részből áll:
•a kb 100 m2-es valamikori „kocsma”, ahol a vendéglátó helyiség és a raktár mellett egy 57 m2-es, rendezvények szervezésére is alkalmas nagy terem található.
•a lakás 72 m2-es, 3 szoba, konyha, kamra és fürdőszoba helyiségekből áll.
Az épület ipari árammal rendelkezik, a vízellátás fúrt kútról, hidroforral működik. Az egész épület központi fűtéses mely az udvarról megközelíthető vegyes tüzelésű kazánnal működik. A környéken ebben az egyetlen tanyában van vezetékes telefon hálózat kiépítve.
A 3741 m2-es földterület nagyrészt parkosított, kellemes árnyékot adó nagy fákkal. A kert végében található melléképület valamikor kocsiszín volt, ma már kiválóan alkalmas garázs céljára.
Az ingatlan aszfaltos út mellett fekszik, 3 km-re a 45-ös főúttól. A fúrt kút vize iható víz. A közelben több lakott tanya is van, ráadásul a környéken térfigyelő kamera is működik. Kiválóan hasznosítható akár turisztikai célból is, rendezvények, összejövetelek megtartására, melyhez a nagy udvar és az udvari tekepálya is vonzerő.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Mindszent, Mihási út
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 403
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch