Márkháza, Rákóczi út 51-53. Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1100 m2
Azonosító: 33082986
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 398
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

A Nógrád megyei Márkházán (Rákóczi u. 51-53 hrsz 102 és 101 EOV koordináták 70,7), a 21. úttól északra a Kis-Zagyva völgyében összesen 1100 m2 szomszédos építési telkek együtt eladó.
A telek a zsákfalu észak-keleti végén helyezkedik el, ezt követően az utca a Tájvédelmi Körzet erdeiben ér véget.
A 200-250 lélekszámú Márkháza természettel való harmóniája évszázados múltra tekint vissza. A sajátos településkarakter, a helyi identitás épített és természeti elemeinek megőrzése és összhangja adja a község varázsát. Az itt élők sajátjuknak tekintik a települést, ami meg is látszik szinte minden elemében. A község természetközeli arculata olyan egyedi hangulatot kölcsönöz, ami lenyűgözőnek hat az ide látogató, az itt letelepedni szándékozó számára. A megyeszékhely Salgótarjántól mintegy 15 km-re fekvő Márkháza zsáktelepülés, melyet a Mátra és a Cserhát nyúlványainak Tájvédelmi Körzete övezi. Mivel átmenőforgalom nincs és nem is lehetséges, abszolút csendes, nyugodt, természetközeli, páratlanul tiszta levegőjű lakókörnyezetet kínál a pihenni vágyók avagy alkotó munkájukhoz teljes csendet igénylők, avagy akár többgenerációs család számára.
Az építési telek a Rákóczi u. dél-keleti oldalán fekszik csodálatos erdős, meredek dombos közeli panorámával. Az ingatlan természetes és célirányosan kialakított enyhén lankás, tudatosan teraszosra kiképzett terepalakulata kitűnően adja magát egy akár háromszintes (hátsókertre nyíló alsó szint, földszint, emeleti szint teraszokkal a domboldalra) lakóház építésére, melynek hátsó kertjében (vagy az alsó szinten) akár több gépjármű elhelyezésére is lenne lehetőség. A szilárd burkolatú utcában az ingatlan előtt vízvezeték és villamos légvezeték húzódik azonnal beköthetően, a gáz és csatorna az ingatlan nyugati határáig kiépített, innen minimális (pár méteres) közterületi meghosszabbítással az ingatlan beköthető.
Márkháza autóbusszal Salgótarjántól mintegy 30 percre esik, Budapestről 2 és fél óra az autóbusz, gépkocsival M3 és 21. út 1 óra 10 perc. Zsáktelepülésként és csekély lélekszáma okán számottevő szolgáltatói, kereskedelmi infrastruktúrája csekély, ebben a tekintetben a helyiek Tar (5 km), Mátraverebély (7 km), Bátonyterenye (11 km), Pásztó (11 km), és Salgótarján (15 km) szolgáltatói, kereskedelmi infrastruktúráját veszik igénybe.
Eladási ár: 20 millió Ft
Keressen bizalommal, állok rendelkezésére !

Tovább olvasom expand_more
Térkép Márkháza, Rákóczi út 51-53.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 20 398
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch