Mád, Kazinczy utca Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 405 m2
Azonosító: 33076640
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 385
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladásra kínáljuk a Tokaji borvidéken, Mádon, egy butik borászatot - borászati eszközökkel és a hozzá tartozó szőlő területekkel (művelési eszközöket is).
2008-ban alakították ki a jelenlegi tulajdonosok a falu központjától 5 perc sétatávolságra lévő borászatot, mely 178 négyzetméter pincéből és feldolgozóból, 125 négyzetméter vendéglátásra alkalmas kóstoló helyiségből, és 40 négyzetméter fedett panorámás teraszból áll, ahonnan az Úrágya dűlő felé nyílik gyönyörű kilátás.

Az újonnan épült 60 nm-es feldolgozó "L" alakban csatlakozik a felújított régi parasztházhoz, ahol gravitációs úton juthat le a préselt szőlő a pincébe. A pincében lévő, szintén 60 négyzetméteres palackozó helyiségben hűthető fémtartályok helyezkednek el, ezenkívül itt található a 20 méter hosszú, 60 db 500 literes fahordó befogadására alkalmas érlelő pince valamint egy 57 m2-es palack tároló helyiség is. A telek két utca felől is megközelíthető, ami lehetővé teszi, hogy az alsó utca felől a vendégek zavartalanul közlekedjenek még szüret idején is.

A borászathoz tartozó szőlőbirtok a rátkai Istenhegy dűlőben, valamint a különleges adottságú, szintén rátkai Koldu dűlőben található. A szőlő területeken furmint, hárslevelű és muskotály van.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Mád, Kazinczy utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 222,22 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 183,39 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 385
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch