Dunaújváros, Északi lakóterület Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 102 m2
Azonosító: 33033248
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 959 Felfedés
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Dunaújváros Északi városrészben egy 102m2 es, remek kialakítású üzlethelyiség.
Az ingatlan egy társasház földszintjén helyezkedik el, utcafronti bejárattal rendelkezik. Korábban vendéglátással foglalkoztak itt, ennek megfelelően is van kialakítva jelenleg. Rendelkezik férfi, női, mozgássérült, és személyzeti mellékhelységgel, öltözővel, és kettő raktár helységgel.A meleg vizet bojler, a fűtést házközponti fűtés biztosítja, valamint a vendégtér klímával felszerelt. A képeken is látható, hogy a vendégtérben egy épített pult található, ami szintén praktikus ha valaki vendéglátással szeretne foglalkozni. Maga az ingatlan könnyen átalakítható, ideális kiskereskedelmi tevékenység végzéséhez, illetve irodának is. Közvetlen előtte nagy parkoló, egész nap jó parkolási lehetőségekkel.
A környéken több társasház, illetve családi házas rész található. Bevásárlási lehetőség, kisbolt, illetve vendéglátóipari létesítmény, nincsen jelenleg, így a lakók helyben nem tudják bevásárlásaikat intézni.
A környék, és a társasház rendezett, probléma mentes, a lakó közösség barátságos. Tekintve, hogy többnyire családok élnek a környéken, rengeteg üzleti lehetőséget rejt magában az ingatlan.
Amennyiben befektetésnek keresne, ez erre is remek lehetőség, komolyabb ráfordítás nélkül, remek áron bérbe adható ingatlan.
Irányár: 21.490.000 helyett!! 18.700.000ft!!!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Dunaújváros, Északi lakóterület
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 183,33 ezer Ft/m²
Dunaújváros 550 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 80-119 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 959
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch