Lenti, Zrínyi Miklós utca 6. Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 40 m2
Közvetítői azonosító: COM INT003 Azonosító: 32999685
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 326
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2022
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2022
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Leírás

A hirdetésben feltűntetett ár nettó ár, az általános forgalmi adót nem tartalmazza!

A Platánotthonok lakópark Lenti legújabb beruházása, mellyel nem csak modern otthonokat, de új közösségi tereket teremtünk a város legszebb részén. A közvetlen környezetben található zöld parkok, csökkentett forgalmú utcák, játszótér, futópálya, szabadtéri sporteszközök gondoskodnak az itt élők mindennapi kényelméről és szabadtéri kikapcsolódásáról. A közelben, alig 10 perc sétára található Lenti termálfürdője, mely nemrég újult meg teljes egészében, továbbá fitnesz terem, teniszpályák. Autóval szintén rövid idő alatt megközelíthető a Sárberki horgásztó, valamint a várost körül ölelő dombok számos lehetőséget rejtenek, akár egy szuper túrázásra, vagy kisebb kirándulásokra is.

Az Alkotás-INNO Kft., mint ingatlanfejlesztő nem titkolt célja, hogy értékálló, környezetbarát és energiatakarékos otthonokat kínáljon leendő ügyfelei részére. Minden, a projekt keretében megvalósuló lakás földszinti elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető, akár a nyugdíjas éveiket tervezgetők számára is ideális választás. Kínálatunkban tágas, napfényes, teraszos lakások is elérhetők, melyek élenjáró szerkezeti megoldásokat tartalmaznak, a lehető legmagasabb minőség érdekében.

A Platánotthonok lakópark weboldalán elérheti megvalósuló otthonaink részletes leírását és alaprajzait. Látogassa meg oldalunkat és tájékozódjon részletesen a projektről. Kollégáink szívesen várják kérdéseit a megadott elérhetőségeken.

Az ingatlanfejlesztés ütemezése szerint a projekt már áprilisban indul. Az elérhető lakások méretei 40 és 89 négyzetméter között, míg a készülő házak, nyaralók 60 és 150 négyzetméter közötti alapterülettel rendelkeznek, így minden élethelyzetnek megfelelő kialakítású otthonok elérhetők kínálatunkban. Az ingatlanokhoz kedvezményes áron vásárolható szintén magas műszaki tartalommal rendelkező, vadonatúj garázsbeálló 20, vagy 26 négyzetméter alapterülettel.

Keresd meg a neked legmegfelelőbb otthont a Paltánotthonok weboldalán, és légy te is részese ennek a nagyszerű projektnek, hisz végre egy olyan értékálló ingatlanfejlesztésbe fektethetsz, melyben lehetőséged lesz sportolni, pihenni, gyereket nevelni, dolgozni, tanulni, egyszóval élni!

Tovább olvasom expand_more A(z) Platánliget Lakóotthonok weboldala open_in_new
Térkép Lenti, Zrínyi Miklós utca 6.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Zala megye 515,45 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 560 ezer Ft/m²
Zala megye 515,45 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 560 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 40-79 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 326
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch