Komárom, Szőny Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 372 m2
Azonosító: 32985521
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 622
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Befektetők, vállalkozók figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

Kiváló lokációval rendelkező üzletet keres? Fontos Önnek az értékállóság és a jó hozam? Olyan üzletet nyitna, ami egész évben működik? Vendéglátásban, vagy turizmusban gondolkodik? Esetleg társasházi lakásokat, panziót alakítana ki?
Akkor itt nem kell választania!

KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN!

Eladó Komáromban, a Petőfi Sándor utcában, egy közepes állapotú, 1993-ban épült 2 szintes, összesen nettó 372 nm-es vendéglátóipari üzlethelyiség, pincével és melléképületekkel.

Az épület szórakozóhelyként, kávézóként és pizzériaként üzemelt, ami egy 925 nm-es telken helyezkedik el. Az alsó szint 192,89 nm-es, ahol található, 2 felújított vendég WC, előtér ruhatárral, egy hatalmas tánctér, DJ pult, és bárpult. Ezeken kívül a privát részben HACCP-nek megfelelő fekete és fehér mosogató, melegkonyha, fatüzeléses pizzasütő, személyzeti fürdő, WC-vel, valamint számos tároló helyiség is helyet kapott.
A felső szint 179,03 nm-es, ahol kialakítottak egy nyitott födémes tánctéret 2 vendég WC-vel és bárpulttal. A privát részben itt viszont megtalálható 4 db, saját zuhanyzóval, WC-vel rendelkező, felújításra szoruló félszoba.

Ezeken kívül található még egy 135 nm-es pince, illetve összesen 77 nm-es kerti épületek.

Komárom és környéke méltán híres arról, hogy több olyan fesztivállal és programmal tud a nagyközönség elé állni, melyek helyi és kistérségi vonzerejükön túl országos, sőt nemzetközi hatókörrel rendelkeznek. A rendezvények jó alkalmat kínálnak arra, hogy márciustól november végéig minden hónapban, vagy minden évszakban az emberek ellátogassanak Komárom, és tartózkodásuk alatt megismerjék a kisváros és térségének ezer arcát.

MŰSZAKI TARTALOM:
Az épületet 1993-ban építették, falai vastagsága 70 cm. Külső szigeteléssel nem rendelkezik. A szintek közötti födém vasbetonból, a tető fa födémből készült. A tetőt kőzetgyapottal szigetelték, szerkezete rendben van, a héjazata pala. A 380 V be van kötve, illetve 3x30 amper van az ingatlanban. A villanyvezetékek rézből van, mivel szórakozóhelyként funkcionált, így az áramerősségével nem lesz gond. A nyílászárók fából vannak.
2011-ben a földszinti vendég WC-ket teljesen felújították. A telken belül még megtalálható egy fúrt kút is.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
Az ingatlan kiváló helyen fekszik, közvetlen a főút mellett. A komáromi autóbuszállomás és Tatabánya felé is kb. 200 méterre található a buszmegálló. A szőnyi vasútállomás 500 méterre, de a komáromi vasútállomás is mindössze 5 km-re van, így kiváló a közlekedés. Parkolni igény szerint az üzlet saját területén, valamint a közvetlen mellékutcában is lehetséges.

KÖRNYÉK:
A környék csendes és nyugodt. Közvetlen szemben magán bölcsőde helyezkedik el, de 200 méterre megtalálható a Kórház, 200 méterre a Duna part, és kb 350 méterre egy általános iskola is.

HASZNOSÍTÁSA:
Vendéglátás (az ingatlan leginkább szórakozóhelyként funkcionált, a neve igazi kultuszként cseng a fülekben, így azt meghagyva ismét nívóssá lehet tenni a helyet és lehetőséget teremteni a minőségi szórakoztatásra), kereskedelem, raktározás, de lehetőség van lakások kialakítására, lehetőség van bővítésre, akár 26 szoba kialakítására.

AJÁNLOM:
Ajánlom azoknak a vállalkozóknak, befektetőknek, akik látnak fantáziát az épületben. Akár egész évben nyitva lehet, hiszen akár étteremként, pizzériaként, kávézóként, a napi igények kielégítésére, rendezvények lebonyolítására tökéletesen megfelel. Ha szálláshely szolgáltatással foglalkozna, akkor az egész éves rendezvények miatt, a környező gyárak felsővezetői, külföldről érkező partnerei miatt is lehet működtetni, de akár a zártkörű rendezvényeken jelenlévők elszállásolására is van lehetőség.

AMENNYIBEN LÁT BENNE FANTÁZIÁT, HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG ÉS TEGYEN EGY AJÁNLATOT!

HA KAVOSZ HITELBEN, PIACI HITELBEN GONDOLKODIK, VAGY KIVÁNCSI AZ AKTUÁLIS VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS TURISZTIKAI PÁLYÁZATOKRA, CÉGÜNK TUD SEGÍTENI!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Komárom, Szőny
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 622
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch