Gyékényes, Somogy megye Eladó telephely
Alapterület 2463 m2
Telekterület 59806 m2
Azonosító: 32983784
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 959 Felfedés
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Gyékényesen ( Somogy megye ) 59.806 m2-es telken, 5 épületrészből álló, 2463 m2 összes beépítettségű, Fűrésztelep megnevezésű, önálló bejáratú, körbekerített telephely eladó.

1. Csarnok: 1176m2-es - Az épület aljzatbeton burkolattal rendelkezik, egyéb burkolólap nem található. Termelői és tárolási funkcióval is használható. Külön elektromos hálózattal rendelkezik, ami biztosítékházzal és csatlakozókkal, áramvédő kapcsolóval, és kismegszakítókkal ellátott. 5db. mechanikus láncos kapu található benne. Fűtése nincs.
2. Csarnok: 652m2 - Az egység fűtetlen, megvilágítottságát armatúrák és felülvilágítók szolgáltatják. Az épület aljzatbeton burkolattal rendelkezik, egyéb burkolólap nem található. Termelői és tárolási funkcióra is használható. Külön elektromos hálózattal rendelkezik, ami biztosítékházzal és csatlakozókkal, áramvédő kapcsolóval, és kismegszakítókkal ellátott. 5db. mechanikus láncos kapu található benne.
3. Csarnok 360m2 - Az egységben több rendeltetésű helyiség is helyet kapott; női-férfi öltözők, zuhanyzók+Wc., mosdó, raktár, ebédlő, pince, stb. Hőlégbefúvásos fűtése volt.
4. Épület: 122m2 – Valamikori élező, karbantartó épület. Fűtése egyedi megoldású, hőleadóval nem rendelkezik. Ajtókkal és ablakokkal tagolt épület, megvilágítottsága armatúrákkal megoldott.
5.Épület: 153m2 - Jelenleg üresen áll, jelen állapotában nem hasznosítható, felújítást, újraépítést igényel.

Az ingatlanon található még egy 2 helyiségből álló, jó állapotú irodaépületrész, ami inverteres klíma fűtéssel rendelkezik. A telephelyen alkonykapcsolós térvilágítás és 25 kamerából álló kamerarendszer került kiépítésre. Az ingatlanon 2db. kiépített ipari tűzcsap, ásott kút, fúrt kút található. A csarnokokban kiépített Wifi hálózat és kamerarendszer volt kialakítva.

Gyékényes település a horvát-magyar határtól közúton nagyjából 25 km-re található (Berzence-Góla). A település közigazgatási határai az államhatárral esnek egybe. A főváros Budapest kb. 245 km-re fekszik. Ezt a leggyorsabban az M7-es autópályán lehet megközelíteni, mely a telephelytől 30-35 perc alatt autóúton elérhető. Az ingatlant északi irányból egy út, déli és nyugati irányból szántóföldek, keleti oldalról egy régi TSZ ingatlan határolja.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Gyékényes, Somogy megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 76,74 ezer Ft/m²
Somogy megye 122,90 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 959
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch