warning
Ez a hirdetés 3 hónapja nem frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális.
Tata, Ady Endre utca Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 210 m2
Közvetítői azonosító: COM DI6821 Azonosító: 32969628
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 947
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

JÓL MENŐ VENDÉGLÁTÓ HELY, VAGY CSAK FEJLESZTÉSI CÉLÚ BELVÁROSI INGATLAN? Aminek szeretné!

Szóval TATA legendás Romkocsmája ELADÓ.....ami amúgy dübörög ezerrel :)

Mint vendéglátóhely közel 10 éve üzemel. Tata egyik legfelkapottabb, egyedi stílusú vendéglátóhelye. Bejáratott vendégkörén kívül folyamatosan látogatják a betérő vendégek, turisták, Tatán dolgozó, sportoló külföldiek. Forgalma évről évre növekszik.
Rendezvényekkel színesíti Tata programjait (zenés-táncos, sport közvetítések, koncertek, kulturális programok, kiállítások, borkóstolók, vetélkedők, előadások, privát események).

Vendégkört tekintve 20+ korosztály látogatja a helyet, stílusából adódóan kortalan, a 30-60 év közötti fizetőképes, igényes vendégek és az itt dolgozó és nyaraló külföldiek is kifejezetten kedvelik.

Az épület megosztása miatt (két épületszárny két kiszolgáló pulttal, mellékhelyiségekkel), privát rendezvények tartására is alkalmas, a normál üzletmenet zavartalan működése mellett.

Elhelyezkedése miatt kiváló alapozóhely, így amennyiben a nagyobb szórakozóhelyek rendezvényt tartanak, az a hely számára forgalomnövelő hatású.Elhelyezkedés:

Tata, Ady E. utca, ami az 1-es sz főút része. Az Öreg-tótól kb 300 m-re.
Buszmegállók, parkolók, bankok, üzletek, éttermek, cukrászdák, szállodák, Olimpiai edzőtábor 500m-es körzetben, rengeteg vendég érkezik a felsorolt helyekről.

Ami a tervrajzokon is szerepel, de pár változás történt azóta:

Az ingatlan 290 m2, ebből az épület 210m2.
A fő falak tégla és terméskő, 50-60 cm, a válaszfalak téglából épültek.
A homlokzat helyileg védett, ezt 2018-ban az előírásoknak megfelelően eredeti állapotúra lett felújítva, Weber Terranova párologtató, hőszigetelő rendszerrel.
Az épület nem vizesedik, nem penészes.
Az épület NEM műemlék, a homlokzaton kívül bármit le lehet bontani, átalakítani stb.

Jelenlegi tulajdonosa 2012-ben vásárolta az ingatlant, villany, gáz, víz, csatorna és biztonságtechnikai rendszer kiépítésre került.

Közművek:
Gáz bevezetve, gázórával. Az épület bal szárnyában teljes egészében kiépítésre került a gázfűtés, kondenzációs kazánnal. A jobb épületszárnyban (hő és hangszigetelt rendezvényterem) villanyfűtés valamint hangulatos kandallókályha.

Víz: egy db vízórával van felszerelve. A pince alatt található még egy pince, amiben egy 7m mély karsztvízű kút található, bő víz hozammal. Úgy lett kialakítva a víz szerelvény hálózat, hogy a mellékhelyiségek egy hidrofor rendszerrel ebből a kútból is elláthatók. Jelenleg ivóvízzel van ellátva a rendszer.

Áram: 3 x 25A teljesítényre került bővítésre.

Engedélyek: italszolgáltatás, hidegkonyha. Átalakításokkal melegkonyhára is alkalmas lehet.

Az épület előtt 6db térkövezett parkoló található.

Amennyiben a befektető továbbra is vendéglátó tevékenységet kíván a helyen folytatni, igény esetén a teljes berendezést és know-how -val együtt is leadó.

Egyéb berendezések:
Az egész épület kamera és riasztó rendszerrel ellátva. 8 db kamera, ebből 2 a parkolót és homlokzatot figyeli.
Érintő kijelzős éttermi rendszer, raktárkezelővel, törzskártya rendszerrel, vezeték nélküli rendelés felvevő rendszerrel, ami kiválóan alkalmas a munkavállalók elszámoltatására, távoli felügyeletére is.
Online, átírható pénztárgépek.
Romkocsma berendezés, székek, asztalok, díszek, képek, gyűjtemények stb.
HD projektor, tv, szódagépek, borcsapoló, hűtők, kvgép, mosogató gép, tűzvédelmi kellékek, csocsó asztal stb.

150.000.000,- + áfa

Kérem a Tatai lakosokat, hogy komoly érdeklődés esetén engem hívjanak....és ott tali iszunk egy sört, én is ide járok :)

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tata, Ady Endre utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 947 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch