Kőszeg, Belváros Eladó kastély
Alapterület 268 m2
Telekterület 1516 m2
Szobák 8
Azonosító: 32969105
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 225
Eladó kastély
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 50 E Ft
Akadálymentesített igen
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér nem beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 50 E Ft
Akadálymentesített igen
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér nem beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Leírás

Nagypolgári impozáns villa Kőszegen eladó!
Kőszeg az Alpok keleti nyúlványai között, a Kőszegi-hegység lábánál fekszik, amely a határon túl a Borostyánkői-hegységben folytatódik. A település a Gyöngyös-patak völgyében helyezkedik el.
Történelmünkben is fontos szerepett töltött be, ennek látnivalói ma is megtekinthetők a városközpontban (Jurisics vár), itt halad el magyarország határain húzodó kék túra útvonala, ami keresztül szeli az Irottkő hegységet, így számos látnivalót kínálva a természet szerelmeseinek.
A villát 1927-28 között építették és azóra számos szerető családnak adott otthont.
Nehéz összefoglalni mi minden lett felújitva az elmúlt két évben ezen a majd 100 éves klasszikus villán.
1516 négyzetméteres saroktelken helyezkedik el a bruttó kétszáz négyzetméter alapterületű épület és a dupla garázs. A garázsba víz, riasztó és az ipari áram is bevezetésre került.
A villa két szinten, részben alápincézve, klasszikus stílusjegyeivel minden ember figyelmét magára vonja. Az 1927-ben épült, közel 100 éves épület nem esik műemlékvédelem alá.
A főbejáraton túl, egy oldalsó és egy pincebejáraton keresztül is bemehetünk a villába.
Az évtizedek során többször végeztek rajta kisebb-nagyobb átalakításokat, felújításokat.
Az elmúlt két évben, visszaállítottuk szinte teljesen az eredeti állapotát, minden részletre odafigyelve. A víz-, villany-(3x32A) és fűtésrendszer teljes cseréje mellett, teljes belső kamera- és riasztórendszer is ki lett alakítva. A fűtésről és melegvízről egy gázkazán gondoskodik, a hőmérsékletet szintenként külön, fali termosztáton beállíthatjuk. Kandallónak is van kéménycsatlakozási lehetősége, több helyiségben. A pinceszint új dréncsövezéssel kombinált vízszigetelést kapott, a földszinten és az emeleten is ki lett építve a klímahálózat.
A nagy belmagasságok mellett szembetűnőek a felújított kazettás ajtók és a részben újonnan elkészített beltéri ajtók. Az ablakok gránit könyöklőkkel lettek kombinálva.
Az épületben teljes burkolatcsere történt, ügyelve a klasszikus eleganciára. Az emeleten található konyhába egy Leicht design konyha került beépítésre, Küppersbusch gépekkel. A konyhából kimehetünk közvetlenül az első teraszra, vagy egy közlekedőn keresztül a 28 négyzetméteres fő teraszra, mindkét teraszról csodálatos kőszegi kilátás vár minket.
A saroktelek új kerítést kapott, itt is ügyelve a kimagasló anyagválasztásra. A gránit szegéllyel kombinált térburkolat helyet biztosít akár 8 autó parkolásának, a térvilágításhoz a kandellábereknek csatlakozási pontok lettek kialakítva.
Az internet-tv kábel föld alatti csőben érkezik a villába, így is biztosítva a tökéletes látképet. Az esővíz elvezetése szintén a földbe elhelyezett csőhálózaton keresztül történik.
Az önkormányzat újrabitumenezte a Hunyadi utcát, felszedettük, lebitumeneztettük a járdát teljes hosszban. A térkövezés az új járdaszinthez be lett fejezve. Az épület körül elkészültek a szegélyek. A terület be lett szintezve és növények lettek ültetve az előkertbe. Elkészült a hátsó kerítés.
Az új tulajdonosok még szabadon eldönthetik a helyiségek funkcióját, mert szinte minden helyiségben található víz, villany, szennyvíz csatlakozás, illetve kiépített számítógéphálózati csatlakozási pontok. A pincében tálcákon futnak a kábelek, így könnyen hozzá lehet mindenhez férni. A pincehelyiségek tároló, öltöző, vagy bármilyen más funkciót betölthetnek.
Azt kell eldönteni, hogy mire szeretnénk használni ezt a klasszikus villaépületet, legyen szó egy egyedi otthonról, egy egészségügyi vagy más szolgáltató épületről, emeleti lakással kombinálva, vagy egy páratlan reprezentatív bemutató teremről/irodáról, ahol ügyfeleinket/üzlettársaikat szeretnék lenyűgözni.
Mindent összefoglalva egy felújított stílusos, klasszikus villaépület, amelyet ilyen állapotban ma már ritkán találni.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kőszeg, Belváros
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 225
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch