Nadap, Fejér megye Eladó tanya
Alapterület 550 m2
Telekterület 12000 m2
Azonosító: 32968770
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 670
Eladó tanya
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Leírás

BIOGAZDASÁG ELADÓ, EGY CSODASZÉP HELYEN, IGAZI KURIÓZUM !

Azt az energiát amit a tulajdonosok belefektettek ennek a kis csodának a megalkotásához azt csak élőben lehet igazán megérezni, amit itt láthatunk az szinte megfizethetetlen a mai világban !

ÉRDEMES MEGNÉZNI EZT A KIS BIRTOKOT NEM FOG CSALÓDNI !

Sajnos a képek nem adják vissza azt hogy milyen idilli is a környezet, ezt látni kell élőben !

Önellátásra, pihenésre vágyik, de szüksége van Budapest közelségére?

Tanyát venne, de mégsem szakadna el a lakott településtől?

Központi ingatlant vásárolna, mégis vágyik a kert és az erdő nyugalmára?

Ebben az ingatlanban mindez együtt megtalálható.

Egy önellátó gazdaságnak helyet adó, 1,2 hektáros, tanya-méretekkel megáldott, mégis egy falu középpontjában található - főutcáról nyíló, de hátul erdővel kapcsolatos, varázslatos Tündér-kert eladó.

Az ősi alma és körtefákat megmentve és közel 20 különböző tájhonos fajtával kiegészítve, a területen a szőlőgazdálkodás idejéből megmentett szőlőtövekkel, illetve több, mint 40 új szőlőtőkével, illetve 50 különböző időben érő őszi és sárgabarackfákkal beültetett kert bőséges termést ad egész évben.
Málna, ribizli, josta, szeder sorok biztosítják a vitamin utánpótlást, a veteményes, dinnyés pedig minden évben bőséggel terem.

Az eladásra kínált 3 ingatlan 30 perce található Budapesttől az autópálya közelsége miatt.
A fő útra nyíló, védett utcaképes utcában 3 egymás melletti ingatlan (jelenleg 4 lakásnak kialakítva) a hozzájuk tartozó 3 x 4000 m2-es erdőkapcsolatos kertekkel egyaránt biztosítják a nyugalmat, illetve a település vérkeringésébe való bekapcsolódást.
A 3 ingatlan lakásnak, vendégháznak, illetve bármilyen vállalkozásnak is kialakítható.

Egyik ház tégla építésű, új koszorúval és új tetőszerkezettel , új cseréppel 88 m2 alapterületű. Ez az ingatlan még hozzáépítéssel bővíthető, építési hely 45 m!
A másik ház két szintes, két külön lakrészes, 259 m2-es , újszerű állapotban - 10 éve épült. A házban dominál a fa - a fa födém, bio hajópadló, lambéria otthonos hangulatot ad. Bútorozott, azonnal költözhető. A hozzá tartozó fedett-nyitott melléképület / kocsibeálló 55 m2-es.
A harmadik ház vályog ház 150 m2 alapterületű, teljesen új tetőszerkezettel és cseréppel. A felújítás előtt lakott volt.

Mindhárom ingatlan utcakapcsolatos, közműves, egy tulajdonostól egyben eladó.

A házakhoz tartozó kert kerttervező által került kialakításra, parkosított utakkal, domborzati elemekkel. A kert tereprendezése a kertet egy egységként kezeli. Nem érződik a hosszú szalagtelkek nyomasztó keskenysége.
A kert dombos- völgyes kialakítású, legmélyebb pontján tó-rendszernek kialakítva, mellette 1000 m2-es újonnan füvesített pázsitos rét található, amit az íjász pálya lövő fala határol. Az erdő felé emelkedő területen helyezkedik el a karám, körülötte barackfák illetve cseresznye, szilva és meggy, mandulafák találhatók. Közvetlen az erdő mellett egy diós terasz került kialakításra, ahonnan szép panoráma nyílik a településre. A kert egyik része akácosnak lett beültetve.

A veteményes mellett csirkeól és a nyulaknak kialakított kör-rét található. A dinnyést egy közel 60 tőből álló szőlő lugas veszi körbe.
A fűszernövény-sétányt évelő talajtakaró virágok szegélyezik.

Az egész kert-rendszer lóval, autóval is körbejárható - sétányokon megközelíthető.

Egyedülálló látvány az, hogy a kert felé kinézve csak a természet látható a Velencei hegységgel a háttérben. Se házat, se fényszennyezést nem láthatunk.

A kert vége a belterület vége, mögötte erdő húzódik, amelyen turistaút fut.
Lovas sportot kedvelőknek, kerékpárosoknak, futóknak, túrázóknak ideális. A Velencei tó 6 percre található (autóval).
Az ingatlan alkalmas lehet 4 családnak, illetve vendégháznak, vagy bármilyen turisztikai attrakció számára.


Az ingatlan elhelyezkedése ("felkapott" község központja, illetve erdővel kapcsolatos), típusa (utcarész), Budapesttől és Székesfehérvártól való elhelyezkedése (40 - 30 km), mérete (több, mint 1 ha, aranykalászos vizsga nélkül megszerezhető), illetve turisztikai vérkeringésbe való bekapcsolása (Velencei tó, Velencei hegység, lovassport, stb. ) és önellátásra alkalmas gazdasága.

A hirdetésben feltüntetett eladási áron kívül - megegyezés szerint- egyéb ingatlant, földet, mezőgazdasági területet stb. beszámítunk.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

További fényképet a belső terekről email-ben tudok küldeni !

Tovább olvasom expand_more
Térkép Nadap, Fejér megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 670
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch